پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
غذاهای خارجی کشنده!؟
در سراسر دنیا مردم با ذائقه های مختلف غذاهای خارجی متنوعی را آماده می کنند که برای ما فکر کردن به آن غذا هم مشکل است.انواع غذاهای خارجی که در آن جانوران زنده و یا نپخته سرو می شوند را بسیاری از خارجی ها میل می کنند. اما برخی غذاها هم وجود دارند که خوردن آنها خطرناک است و اگر در زمان مناسبی خورده نشوند کشنده می باشند.
برخی از غذاهای خارجی هستند که آدم دوست دارد امتحانشان کند اما اگر ندانید چگونه و چه زمانی آنها را بخورید، ممکن است برایتان خطرناک باشد و حتی جانتان را از دست بدهید.
گاوغوک (قورباغه غول پیکر)
این قورباغه های غول پیکر و چاق و چله شاید خیلی خوشمزه به نظر برسند اما خوردن آنها زمان دارد. این خوراک خوشمزه و گران در دنیا فصل ویژه ای دارد:بعد از فصل جفت گیری و پس از سومین بارش سال که قورباغه ها به اندازه کافی بزرگ شده اند تا غورغور کنند.
اگر در زمان نامناسبی از سال آن را میل کنید، احتمال از کار افتادن کبد، سوزش معده یا تورم مجاری ادرار زیاد است.
کاساو تلخ
کاساو، درختچه نواحی آمریکای جنوبی و ریشه آن خوراکی است. ریشه این گیاه سرشار از نشاسته است. این ریشه، منبع غنی کربوهیدرات است. اما در عین حال، منبع خوبی برای سیانور نیز به شمار می رود. بدون شک هیچ کس دوست ندارد غذای خود را با طعم سیانور بخورد. اگر کاساو تلخ به اندازه کافی خیس نکشیده و خشک نشده باشد، بسیار مسموم و کشنده خواهد بود.
Sannakji
آیا دوست دارید غذای خود را خام و زنده بخورید؟ اگر این طور است، احتمالا از اختاپوس زنده خوشتان خواهد آمد. برای تهیه این غذای کره ای، پاهای اختاپوس را در حالی که زنده است و حرکت می کند، می برند و به عنوان غذا با ادویه و سس سرو می کنند. باید این پاهایی که هنوز حرکت دارند را درست و با دقت بجوید وگرنه دهانه های مکِشی زیادی که روی بازو هست ممکن است به گلوی شما بچسبد و موجب خفگی شود. بر اساس گزارشات، هر سال 6 نفر در اثر خوردن این غذا جان خود را از دست می دهند.
Fugu
خوردن ماهی Fuguای که درست و اصولی درست نشده باشد، می تواند شما را روانه آن دنیا کند. اما اگر درست، طبخ شود یکی از خشمزه ترین خوراک های دریایی است. برای خوردن این ماهی حتما از رستوران و آشپز آن مطمئن شوید. این ماهی در ژاپن طرفداران بسیاری دارد.
Ackee
«آکه» میوه ملی و محلی جامائیکا است و در عین حال، جزو میوه های ممنوعه و خطرناک نیز به شمار می رود. وقتی آکه هنوز نرسیده و کال باشد، سموم بسیاری در آن وجود دارد که می تواند کشنده باشد. باید تا رسیدن این میوه صبر و سپس آن را میل کنید. این میوه بسیار خوشمزه و سالم است و خواصی بسیاری هم دارد. البته فقط می توانید گوشت زرد میوه را بخورید و هسته های مشکی اطراف آن سمی هستند. اما جالب است که آکه، منبع غنی برای ویتامین A و پروتئین به شمار می رود.
غذاهای خارجی کشنده!؟انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف ایران پزشکیان علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره
سیل تهران بازنشستگان هواشناسی قوه قضاییه سوادکوه قتل فضای مجازی شهدای خدمت آتش سوزی شهرداری تهران آلودگی هوا
مسکن نهضت ملی مسکن دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو قیمت سکه ایران خودرو بانک مرکزی خودرو طلا
سینمای ایران سریال بهرام بیضایی تلویزیون رسانه ملی دفاع مقدس سینما تئاتر حج پایتخت فیلم شهید
دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا غزه جنگ غزه فلسطین اوکراین لبنان ترکیه اتحادیه اروپا حزب الله لبنان حماس
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند
همراه اول نمایشگاه الکامپ هوش مصنوعی عیسی زارع پور فناوری وزیر ارتباطات گوشی سامسونگ اپل ایلان ماسک ماه
کبد چرب دیابت رژیم غذایی سرطان سلامت روده ویتامین مغز سنگ کلیه