سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

باقلوا گل رز | طرز تهیه باقلوا گل رز قزوینی


مواد لازم باقلوا گل رز قزوینی



    شیر نصف پیمانه(80 گرم)

    بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

    نمک یک هشتم قاشق چای خوری

    کره 3 قاشق غذاخوری

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    آرد الک شده 225 گرم

مواد لازم برای داخل باقلوا

    پودر پسته 2 پیمانه

    گلاب 2 قاشق غذاخوری

    پودر قند یک پیمانه

    هل 1 قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت باقلوا

 شکر یک پیمانه(150 گرم)

 آب نصف پیمانه(70 گرم)

 گلاب یک چهارم پیمانه(40 گرم)

 جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری


باقلوا گل رز | طرز تهیه باقلوا گل رز قزوینی

طرز تهیه باقلوا گل رز قزوینی



بیکینگ پودر و نمک را در شیر حل کرده و با سه قاشق کره و زرده تخم مرغ خوب مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه نموده تا خمیر لطیفی به دست آید. خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و دو ساعت بگذارید بماند تا خمیر ور بیاید. سپس به اندازه یک گردو از خمیر برداشته و با وردنه به شکل مربع باز کنید. - مواد داخل باقلوا را با هم مخلوط کرده و به اندازه یک قاشق از مواد مخلوط شده را روی خمیر باز شده قرار دهید و چهار گوشه خمیر را به طرف بالا جمع نموده و یک پیچ به آن بدهید و لبه های آن را برگردانید تا به شکل گل رز درآید و در روغن فراوان سرخ کرده، سپس در شربت بیندازید تا شیره به خورد آن برود. سپس روی آن پودر پسته بزیرید.


طرز تهیه شربت باقلوا

شکر، آب، گلاب و جوهر لیمو را مخلوط کرده، روی حرارت قرار دهید تا اندکی بجوشد و کمی غلیظ شود.
 

تهیه باقلوا در فر

باقلوا را می توانید در فر هم تهیه کنید. به این ترتیب که بعد از پیچیدن باقلوا، آن ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 20 دقیقه با حرارت 300 درجه در طبقه وسط فر بپزید. کمی که لبه نان باقلوا تغییر رنگ داد، از فر خارج نموده و روی آن پودر قند بپاشید.

 

نکات تکمیلی در مورد باقلوا گل رز

باقلوا گل رز جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
باقلوا گل رز را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

باقلوا گل رز ، طرز تهیه باقلوا گل رز قزوینی


همچنین مشاهده کنید