چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
ته چین قیمه | طرز تهیه ته چین قیمه
سه پیمانه برنج خیسانده شده را داخل قابلمه ای حاوی آبِ جوش بریزید و به مدت 10 تا 14 دقیقه روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود سپس آبکش کنید؛ در ظرفی، 4 عدد تخم مرغ را به مدت یک دقیقه با همزن دستی هم بزنید سپس به آن، برنج (پخته و آبکش شده)، 300 گرم ماست، یک قاشق سوپ خوری زعفران، 80 گرم کره (ذوب شده) و کمی نمک، اضافه و مخلوط کنید تا مایه ته چین آماده شود سپس طبق دستور ته چین، ادامه دهید.
مایه ته چین طبق دستور داده شده
گلاب 1 قاشق چای خوری
روغن مایع به مقدار لازم
پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد
گوشت (قیمه ای خردشده) 300 گرم
لپه 50 گرم
زردچوبه (پودرشده) 1/2 قاشق چای خوری
زعفران 2 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
دارچین (پودرشده) 1/2 قاشق چای خوری
سیب زمینی (رنده شده) 1 عدد
طرز تهیه ته چین قیمه
ابتدا مایه ته چین را آماده کنید و به آن گلاب اضافه کنید. در قابلمه ای حاوی روغنِ داغ، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. گوشت را به آن اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید و تفت دهید تا آبِ گوشت کاملاً کشیده شود؛
لپه را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید و تفت دهید (این کار مانع از وارفتن لپه می شود)، زردچوبه را نیز به آن بیافزایید و مجدداً تفت دهید؛
مقداری آب به مواد بالا بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید، یک قاشق چای خوری زعفران به آن اضافه کنید و درِ قابلمه را بگذارید تا خورش به مدت 2 ساعت و 30 دقیقه بپزد و آبِ آن کاملاً کشیده شود؛
در 30 دقیقه آخر پختِ قیمه، رب گوجه فرنگی را در تابه ای حاوی روغن، تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس به همراه نمک، فلفل و دارچین به خورش اضافه کنید؛
سیب زمینی را در ظرفی حاوی آب سرد بریزید تا نشاسته اضافی آن خارج شود سپس آن را آبکش کنید و روی صافی قرار دهید تا آبِ اضافی آن خارج شود؛
در قالبی نچسب حاوی روغن داغ، سیب زمینی های (رنده و آب گرفته شده) را به همراه کمی نمک، کفِ قالب ها بریزید. یک لایه از مایه ته چین را ریخته و کاملاً فشار دهید سپس یک لایه قیمه بریزید. به همین ترتیب قیمه را لابه لای برنج بریزید و روی آخرین لایه، مایه ته چین بریزید. روی قالب ها را با فویل آلومینیومی بپوشانید و بهمدت 60 تا 90 دقیقه، در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 190 درجه سانتی گراد گرم کرده اید، قرار دهید تا کاملاً بپزند. پس از پخت، آن را از فر خارج کرده و در ظرف موردنظر برگردانید، روی آن را تزیین و سرو کنید.
نکته
در صورت تمایل، می توانید در مواد ته چین قیمه، از زرشک (تفت داده شده) نیز استفاده کنید.
ته چین قیمه جزو ته دیگ و ته چین میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
ته چین قیمه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران دولت سیزدهم رافائل گروسی رئیس جمهور دولت مجلس شورای اسلامی رهبر انقلاب محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
هواشناسی سازمان هواشناسی تهران قتل بارش باران پلیس حجاب آموزش و پرورش سیل سلامت شهرداری وزارت بهداشت
قیمت خودرو خودرو شهرداری تهران مالیات مسکن حقوق بازنشستگان قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو قیمت دلار بانک مرکزی سایپا
نمایشگاه کتاب فضای مجازی رضا رویگری تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینما تئاتر دفاع مقدس سینمای ایران سریال موسیقی کتاب
اینوتکس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین رفح آمریکا حماس روسیه چین ترکیه نوار غزه اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی فناوری سامسونگ آیفون گوگل مایکروسافت باتری ناسا
سازمان غذا و دارو خواب مواد غذایی کمردرد بیماران خاص زیبایی کاهش وزن بیمه