سه شنبه, ۷ اسفند, ۱۴۰۳ / 25 February, 2025
مجله ویستا
دیم سام | طرز تهیه دیم سام
مواد لازم برای دیم سام

طرز تهیه دیم سام

نکات تکمیلی در مورد دیم سام
آرد سفید:150 گرم
آب سرد:یک چهارم پیمانه
آب جوش:یک چهارم پیمانه
روغن:یک قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده:75 گرم
پیاز کوچک:یک عدد، ساطوری
قارچ:75 گرم، ساطوری
سویاسس:2 قاشق غذاخوری
روغن مایع:به میزان لازم
نشاسته ذرت:یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم

چهار قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه گرد روی شعله زیاد داغ کنید، پیاز را 3 دقیقه در آن تفت دهید سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را 5 دقیقه دیگر ادامه دهید. قارچ را اضافه کرده و پس از اینکه آب آن تبخیر شد، سویاسس را اضافه کنید. نشاسته ذرت را در یک قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و به مایه گوشت اضافه کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
برای تهیه خمیر، آرد را در یک کاسه بزرگ الک کنید و آب جوش را به آن اضافه کرده و پس از آن آب سرد و روغن را اضافه و مخلوط کنید تا به شکل خمیر گلوله ای شکل درآید. خمیر را 4-3 دقیقه روی سطح آردپاشی شده، ورز دهید تا خمیری نرم به دست آید که چسبناک نباشد، خمیر را به 16 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را پس از گرد کردن با وردنه به ضخامت یک میلی متر درآورید.
در مرکز هر خمیر، کمی از مایه بریزید، سپس کناره های آن را در بالا جمع کرده و به هم بچسبانید و یک پیچ بدهید تا بسته شود.
مقداری روغن را که دیم سام ها در آن شناور باشد در یک قابلمه کوچک داغ کنید. در هر نوبت 5-4 دیم سام را در روغن به مدت 5 دقیقه سرخ کنید. پس از خروج از روغن آنها را روی حوله کاغذی خشک کرده و با هر سس و سالادی که میل دارید سرو کنید.
نکات
1. بیشتر دیم سام های سنتی در بخارپزهای چوبی که با چرخ سر میز آورده می شود، پخته می شود.
2. انواع دیم سام ها با آرد برنج هم تهیه می شوند.
3. داخل دیم سام را با میگوی آبپز خردشده، پیازچه ساطوری، کنجد، بامبوشوت فلفل دلمه ای پر کنید.
4. برای گرفتن بوی گوشت از یک حبه سیر رنده شده یا یک قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده استفاده کنید.
5. دیم سام یک غذای سبک چینی است که معمولا در مناطقی از چین که کانتون نامیده می شود همراه یک چای گیاهی به نام یوم چا yum cha سرو شود.

دیم سام جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
دیم سام را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست