دوشنبه, ۱۴ خرداد, ۱۴۰۳ / 3 June, 2024
مجله ویستا

قارچ شکم پر | طرز تهیه قارچ شکم پر با سبزیجات معطر


مواد لازم برای قارچ شکم پر با سبزیجات معطر
 
قارچ :24 عدد متوسط (450 گرم)
 
کره  :6 قاشق غذاخوری
 
پیاز ریز خرد شده :1 عدد کوچک
 
سیر ریز خرد شده :2 حبه
 
پنیر خامه ای کم چربی :90 گرم
 
پنیر پارمزان رنده شده :3 قاشق غذاخوری
 
جعفری تازه ساتوری شده :2 قاشق غذاخوری
 
 

قارچ شکم پر | طرز تهیه قارچ شکم پر با سبزیجات معطر
 
 
طرز تهیه قارچ شکم پر با سبزیجات معطر
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
ساقه قارچ ها را می گیریم. ساقه ها را ریز خرد می کنیم تا یک پیمانه شود. 
2 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه مناسب ذوب می کنیم و روی کلاه قارچ ها را با کره ذوب شده چرب می کنیم. سپس آنها را به طوری که کلاه آنها زیر قرار گیرد در یک سینی مناسب فر می چینیم و داخل آنها را نیز با کره چرب می کنیم.
بقیه کره را در تابه ذوب کرده و ساقه های خرد شده قارچ ها را به همراه سیر و پیاز خرد شده در آن کمی تفت می دهیم.
سپس آن را از روی حرارت برداشته و پنیر خامه ای را در آن می ریزیم و با چنگال مخلوط می کنیم.
پنیر پارمزان، جعفری و کمی ادویه مورد علاقه خود را در آنها ریخته و کاملاً مخلوط می کنیم.
داخل هر قارچ، یک قاشق از مخلوط حاصل را ریخته و سینی فر را در فر داغ می گذاریم تا بپزد.
 
نکات
می توانید قارچ ها را آماده کرده ولی در همان لحظه نپزید، بلکه روی آن را کاملاً پوشانده و حداکثر تا 24 ساعت در یخچال نگهدارید و در زمان مناسب، آن را در فر گذاشته و بپزید تا آن را داغ سرو نمایید.
می توانید به جای سیر خرد شده از ¼ قاشق چایخوری پودر سیر در این غذا استفاده کنید. این قارچ های خوشمزه در 30 دقیقه آماده می شوند و برای سرو به تعداد 6 تا 8 مناسب می باشد.
 
 

قارچ شکم پر | طرز تهیه قارچ شکم پر با سبزیجات معطر
نکات تکمیلی در مورد قارچ شکم پر

قارچ شکم پر جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
قارچ شکم پر را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

قارچ شکم پر ، طرز تهیه قارچ شکم پر با سبزیجات معطر