چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
میوه پرخاصیت
در این فصل از سال توجه مردم بیش از هر زمان دیگری به مصرف ویتامین C جلب میشود تا از بیماریهایی نظیر سرماخوردگی پیشگیری شود.
در بین مردم مرکباتی نظیر پرتقال و لیمو شناختهشدهترین منبع ویتامین C به شمار میآیند که مشتریان زیادی دارند.
اما شاید کمتر کسی به کیوی و خواص آن توجه کند. باید گفت که این میوه مملو از خاصیت است و ویتامین C موجود در آن نه تنها از پرتقال و لیمو کمتر نیست، بلکه بیشتر هم هست.
همچنین باید گفت که دانههای سیاه موجود در کیوی حاوی ویتامین D است.از سوی دیگر، کیوی از میوههای بسیار کمکالری است(در هر ۱۰۰ گرم ۶۱ کالری) و از همین رو مصرف آن در رژیمهای لاغری توصیه میشود.
شاید شنیده باشید که از کیوی برای ترد کردن انواع گوشت قبل از پختن آنها استفاده میکنند. باید گفت که این میوه به هضم غذاهای گوشتی در بدن نیز کمک میکند.
البته مصرف کیوی در افرادی که به سنگ کلیه دچارند با احتیاط توصیه میشود. در ضمن کیوی را باید با فاصله ۲ تا ۳ ساعت پس از مصرف لبنیات خورد تا از جذب کلسیم آنها جلوگیری نکند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست