سه شنبه, ۲۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 18 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه مارشمالوهای پُف پُفی در خانه


طرز تهیه مارشمالوهای پُف پُفی در خانه

یکی از خوراکی هایی که نه تنها بچه ها، بلکه خیلی از بزرگترها نیز عاشق آن هستند، مارشمالو است. طرز تهیه آن بسیار آسان است. تهیه این مارشمالوهای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

یکی از خوراکی هایی که نه تنها بچه ها، بلکه خیلی از بزرگترها نیز عاشق آن هستند، مارشمالو است. طرز تهیه آن بسیار آسان است. تهیه این مارشمالوهای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

آب: ١٢٥ گرم

شکر: ١٦٠ گرم

پودر ژلاتین:٢ قاشق غذاخوری

وانیل: ١/٢ قاشق چایخوری

گلوکز: ١٢٥ گرم

آب سرد برای ژلاتین: ٦٠ گرم

روش تهیه:

۱. ابتدا ١٢٥ گرم آب را با شکر روی حرارت می گذاریم و یک قاشق درجه‌دار دیجیتالی داخل آن قرار می‌دهیم تا دمای مخلوط پس از جوشیدن به ١١٠ درجه سانتی‌گراد برسد.

۲. در این فاصله ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب می‌گذاریم، گلوکز را نیز به مواد اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا مواد ذوب و شفاف شوند. سپس مایه را کاملا داغ داخل کاسه همزن ریخته وانیل را اضافه کرده و شروع به هم‌زدن می کنیم تا کمی پف کند.

۳. در این مرحله شربت قوام آمده را آرام آرام اضافه می کنیم و به همزن ادامه می‌دهیم تا مارشمالو، سفید، پفکی و فومی شکل شود، داخل قالب یا سینی کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را به سرعت در آن پهن می‌کنیم. حال آن را ٤ تا ٥ ساعت در یخچال می‌گذاریم سپس برش داده و در نارگیل یا پودر شکر می‌غلتانیم.

۴. من برای تزیین از شکلات تلخ ذوب شده و شیرین گندمک استفاده کرده‌ام.