جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه پودینگ سیب و موز


مواد لازم پودینگ سیب و موز

نان تست 2 ورقه
سیب 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
خامه 2 قاشق غذاخوری
موز 1 عدد
کشمش 1 قاشق غذاخوری
وانیل ½ قاشق چای خوری


طرز تهیه پودینگ سیب و موز


طرز تهیه پودینگ سیب و موز


    اطراف نان های تست را ببرید و سپس هر کدام از نان ها را به 4 مثلث تقسیم کرده و ببرید (دو برش قطری بزنید).
    سیب را پوست کننده، وسطش را در آورده و آن را ورقه ورقه کنید.
    یک ظرف مناسب فر بردارید و مثلث ها را در امتداد هم، کف ظرف تان بچینید.
    تخم مرغ ، خامه، موز، سیب، کشمش و وانیل را با غذاساز با هم پوره کنید.
    سپس این مخلوط را با دقت روی همه نان ها بریزید، به طوری که همه آنها از این مخلوط مرطوب شوند و هیچ قسمتی خشک باقی نماند.
    ظرف دسر را حداقل به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. اگر می خواهید این غذا را برای صبحانه سرو کنید آن را از شب قبل تهیه کرده و تا صبح در یخچال بگذارید تا مواد به خوبی در مخلوط خیس بخورند.
    برای پخت، فر را از قبل در دمای 160 درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس ظرفتان را در فر قرار داده و اجازه دهید به مدت 30 تا 40 دقیقه در آن بپزد. دسرتان هنگامی آماده است که تخم مرغ ها گرفته باشند و روی آن طلائی کمرنگ شده باشد.
    در آخر دسر را بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شود.

نکته

کشمش  حتی زمانی که می پزد، می تواند برای نوزادتان سفت باشند. بنابراین آن  را در آب گرم خیس کنید و سپس همراه بقیه مواد در مخلوط کن بریزید و به دسرِ کودکتان اضافه کنید.

این دسر را می توانید به مدت یک ماه در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید، اما مطمئن باشید طعم آن به هیچ وجه به دسر تازه نمی رسد.


طرز تهیه پودینگ سیب و موز

نکات تکمیلی در مورد پودینگ سیب و موز

پودینگ سیب و موز جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
پودینگ سیب و موز را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پودینگ سیب و موز