جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

کیک زنجبیلی | طزر تهیه کیک زنجبیلی


مواد لازم برای کیک زنجبیلی

 آرد:360 گرم
 تخم مرغ:4عدد
 کره:250 گرم
 شیر:یک لیوان
  عسل:دو قاشق سوپ خوری
  وانیل:نصف قاشق چای خوری
  بیکینگ پودر:دو قاشق چای خوری
  شکر:225 گرم
  پودر زنجبیل:یک قاشق چای خوری
 

کیک زنجبیلی | طزر تهیه کیک زنجبیلی
 
 
طزر تهیه کیک زنجبیلی
 
آماده کردن این کیک کار بسیار ساده ای است. ابتدا آرد و شکر را داخل کاسه ای گود که بهتر است کاسه همزن باشد می ریزیم سپس میان آنها را گود کرده و تمامی مواد را داخل آرد و شکر می ریزیم. 
 
در نظر می گیریم که حتما کره به دمای محیط رسیده باشد. با همزن برقی حدود هشت دقیقه تمامی مواد را هم می زنیم؛ بهتر است پنج دقیقه با درجه متوسط و سه دقیقه با درجه کاملا تند هم بزنیم.
 
قالب گرد به قطر 30 سانتی متری را با کره توسط قلم مو چرب می کنیم، مایه را داخل قالب پهن کرده و به مدت 50 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم قرار داده و می پزیم. پس از پخت و خنک شدن مابین کیک را با کرم پاتی سیر می پوشانیم.
 

کیک زنجبیلی | طزر تهیه کیک زنجبیلی
کیک زنجبیلی ، طزر تهیه کیک زنجبیلی