جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت گرانولا | طرز تهیه بیسکویت گرانولا


 مواد لازم برای بیسکویت گرانولا
 
کشمش :3/4 پیمانه
شکر :3/4 پیمانه
آرد:یک پیمانه
جو پرک شده :2 پیمانه
گردوی خرد شده :1/2 پیمانه
دارچین :1/2 قاشق چایخوری
نمک :1/2 قاشق چایخوری
جوانه گندم :1/2 پیمانه
وانیل :2 قاشق چایخوری
تخم مرغ :یک عدد
عسل :1/2 پیمانه
روغن نباتی :1/2 پیمانه
 
 

بیسکویت گرانولا | طرز تهیه بیسکویت گرانولا
 
طرز تهیه بیسکویت گرانولا
برای تهیه بیسکویت گرانولا، ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
سینی فر را با فویل آلومینیوم بپوشانید و با اسپری روغنی کنید.
در یک کاسه بزرگ، جو، آرد، شکر، کشمش، جوانه گندم، نمک، دارچین و گردو را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه کوچک، روغن، عسل، تخم مرغ و وانیل را مخلوط کنید.
مخلوط آرد و مخلوط عسل را در ظرفی با هم مخلوط کنید و با دست ورز دهید.
خمیر را در ظرف مخصوص فر پهن کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر که از قبل گرم کرده اید، بگذارید، تا زمانی که طلایی رنگ شود.
بیسکویت گرانولا را از فر خارج کنید و به قطعات مورد نظر برش دهید. 
 

بیسکویت گرانولا | طرز تهیه بیسکویت گرانولا
نکات تکمیلی در مورد بیسکویت گرانولا

بیسکویت گرانولا جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
بیسکویت گرانولا را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بیسکویت گرانولا ، طرز تهیه بیسکویت گرانولا