جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه نودل با بادام زمینی و زنجبیل


مواد لازم برای نودل با بادام زمینی و زنجبیل
220 گرم نودل
3 قاشق غذاخوری زنجبیل
1 عددلیمو
3 قاشق غذاخوری آبلیمو
3 قاشق غذاخوری سرکه
1/2 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری فلفل
1/2 پیمانه روغن زیتون
1/2 پیمانه پیازچه
1/2 پیمانه بادام زمینی
 
 

طرز تهیه نودل با بادام زمینی و زنجبیل
 
 
 
طرز تهیه نودل با بادام زمینی و زنجبیل
 
می توانید از ورمیشل یا ماکارونی خیلی نازک بعنوان جایگزین استفاده کنید.
پوست لیمو  را رنده کنید و از آن در غذا استفاده کنید.
پیازچه ها را خرد کنید.
بادام زمینی ها بو داده باشند و آن ها را خرد کنید.
زنجبیل را رنده کنید.
در یک کاسۀ متوسط، زنجبیل، پوست لیمو، آبِ لیمو، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. در حالی که مواد را به هم می زنید، به طور همزمان و پیوسته روغن را اضافه کنید تا به خوبی ترکیب شوند. مخلوط را کنار بگذارید.یک قابلمه بزرگ از آب را به جوش بیاورید. نودل ها را به آن اضافه کنید و حدود 6 دقیقه آن را بپزید. آن را آبکش کنید و سپس نودل ها را به ظرفِ مورد نظر برای سرو منتقل کنید.مخلوطِ آماده شده، پیازچه ها و بادام زمینی ها را به نودل اضافه کنید و آن را هم بزنید. این غذا را می توانید به صورت گرم، در دمای اتاق و یا سرد سرو کنید و در صورت علاقه می توانید مقدار بیشتری بادام زمینی و پیازچه به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی در مورد نودل

نودل جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
نودل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه نودل با بادام زمینی و زنجبیل


همچنین مشاهده کنید