پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کتلت لپه | طرز تهیه کتلت لپه


 مواد لازم برای کتلت لپه
 
جعفری خرد کرده :دو قاشق غذاخوری
لپه :یک کاسه ماست خوری
تخم مرغ :دو عدد
پیاز :یک عدد
گوشت چرخ کرده :یک کاسه ماست خوری
نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم

کتلت لپه | طرز تهیه کتلت لپه
 
طرز تهیه کتلت لپه
یک کاسه ماست خوری لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود.
یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده کنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید.
پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده، دو عدد  تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود.
دو فنجان روغن را کاملا داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتا کم سرخ کنید.
در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند.
 

کتلت لپه | طرز تهیه کتلت لپه
نکات تکمیلی در مورد کتلت لپه

کتلت لپه جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کتلت لپه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

کتلت لپه ، طرز تهیه کتلت لپه