دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

نان پر شده با مرغ و بشامل


نان پر شده با مرغ و بشامل

● مواد لازم برای خمیر
▪ شیر گرم: ۲۵۰ گرم
▪ آرد: ۶۰۰ گرم
▪ تخم مرغ: ۱ عدد
▪ سیب زمینی آبپز: ۲ عدد
▪ نمک: کمی
▪ شکر: ۱ قاشق غذاخوری
▪ خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
▪ روغن: ۱ استکان
● مواد لازم برای …

مواد لازم برای خمیر

شیر گرم:

۲۵۰ گرم

آرد:

۶۰۰ گرم

تخم مرغ:

۱ عدد

سیب زمینی آبپز:

۲ عدد

نمک:

کمی

شکر:

۱ قاشق غذاخوری

خمیر مایه:

۱ قاشق غذاخوری

روغن:

۱ استکان

مواد لازم برای مرغ با بشامل

سینه مرغ آبپز شده:

۱ عدد

کنسرو نخود فرنگی:

۱ لیوان

سس بشامل:

۱ و ۲/۱ لیوان

نمک و فلفل و ادویه:

به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر

۱) سیب زمینی‌ها را با گوشت کوب نرم کنید سپس آرد و بقیه مواد را به آن اضافه کنید.

۲) خمیر را خوب ورز داده تا وقتیکه خمیر صاف و یکدستی بدست آید. خمیر را به مدت ۱ ساعت در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا ور بیاید.

طرز تهیه مرغ و بشامل

۱) سینه مرغ پخته شده را خرد کرده با نخودفرنگی مخلوط کنید.

۲) سس بشامل را آماده کرده با مرغ مخلوط کنید.

طرز تهیه نان پر شده با مرغ و بشامل

۱) خمیر را طبق شکل باز کرده اطراف آن را برش دهید.

۲) وسط خمیر را با مواد مرغ و بشامل پر کنید.

۳) خمیر را طبق شکل ببندید.

۴) روی نان با برس کمی شیر مخلوط با تخم مرغ کشیده و روی نان کنجد و سیاه دانه بپاشید.

۵) سینی فر را کمی چرب کرده آرد بپاشید سپس نان را در سینی فر گذاشته،سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار داده بگذارید نان با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بپزد.

۶) نان را از فر خارج کرده با کارد برش دهید.