یکشنبه, ۱۹ اسفند, ۱۴۰۳ / 9 March, 2025
پلو هل - طرز تهیه هل پلو | ایران کوک

- برنج 4 لیوان
- دانه هل 4 عدد
- پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
- نمک و روغن به مقدار لازم
هل پلو
طرز تهیه : برنج ، چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس دانه های هل را اضافه کنید ( نیازی به پوست کندن هل نیست ).
پس از اینکه برنج به مرحله ابکشی رسید ( وقتی برنج را میان دو انگشت میفشارید باید اطراف برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ) ، دانه های هل را خارج کنید و کناری قرار دهید، سپس برنج را با آب سرد آبکشی کنید.
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. نصف برنج را داخل قابلمه بریزید و دانه های هلی که جوشیده است را روی برنج بگذارید. نصف پودر هل را روی برنج بریزید، سپس نصف باقی مانده برنج را اضافه کنید و باقی مانده پودر هل را روی ان بدهید.
حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند. سپس نصف لیوان اب و چند قاشق روغن روی برنج بدهید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید ( این برنج بهترین انتخاب برای خورش های تند ، خورش کاری و غذاهای گوشتی است ).
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 60 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : پلو و چلو
- مواد لازم : برنج, هل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست