سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
برترین برندهای دنیا آنان که نامشان برتارک اقتصاد می درخشد
اگر بخواهید همین الان و بدون دیدن فهرست پایین، ده برند معتبر جهانی را نام ببرید، قطعا حدستان بسیار به واقعیت نزدیک خواهد بود.
چه این که ورود گسترده این برندها به بازارهای جهانی، به اندازه ای است که در هیچ جای دنیا غریبه نیستند. این برندها فراتر از قوانین حاکم بر اقتصاد سیاسی، دیوارهای تحریم را هم پشت سر گذاشته و میزان حضور آنها در همه جای دنیا فقط با تقاضایی که برای آنها وجود دارد، تعیین می شود.
برندهایی مانند اپل، سامسونگ یا مایکروسافت را همه می شناسیم، نه ما که در همه جای دنیا محصولات این شرکت ها متقاضیان زیادی را به خود جلب کرده است؛ شرکت هایی با سابقه طولانی که محصولاتشان از نظر تنوع و کیفیت گوی سبقت را از سایر رقبا ربوده و در بسیاری موارد کمتر جایی هم برای آنها نگذاشته است.
از میان ده برند معتبر دنیا فقط یک برند متعلق به ایالات متحده نیست. سامسونگ به نمایندگی از کره جنوبی در مکان دوم این جدول قرار دارد.
نگاهی به این فهرست نشان می دهد شرکت هایی که محصولات با فناوری بالا تولید می کنند یا بستر نرم افزاری و اینترنتی دارند، سهم بیشتری درمیان برندهای معتبر جهانی به خود اختصاص داده اند.
۱ ـ شرکت کامپیوتری Apple یک شرکت چندملیتی در آمریکاست که لوازم الکترونیک و نرم افزارهای شخصی کامپیوتری را طراحی و عرضه می کند.
۲ ـ Samsung هم نامی آشنا در عرصه لوازم الکترونیک است. این شرکت در کره جنوبی قرار داشته و به عنوان یک شرکت چند ملیتی دفاتر متعددی در سراسر دنیا دارد.
۳ ـ Google سومین برند معتبر دنیاست. این شرکت به صورت چندملیتی در آمریکا قرار دارد و محصولات و خدمات اینترنتی ارائه می کند.
۴ ـ Microsoft برندی که صاحبش را به عنوان ثروتمندترین فرد دنیا می شناسند. این شرکت نرم افزاری چندملیتی هم در آمریکاست و طیف گسترده ای از لوازم و خدمات کامپیوتری را ارائه می کند.
۵ ـ Walmart هم یک شرکت خرده فروشی آمریکایی است که بزرگ ترین شبکه فروشگاه های زنجیره ای مواد غذایی، سوپرمارکت ها و هایپرمارکت ها در جهان را دارد.
۶ ـ IBM شرکت ماشین آلات بین المللی کسب و کار یا آی بی ام (International Business Machines Corporation) یک شرکت آمریکایی چندملیتی فناوری است که در آرمونک نیویورک قرار دارد. این شرکت تولیدکننده و فروشنده نرم افزار و سخت افزار، ارائه کننده خدماتی همچون زیرساخت، میزبانی وب، فناوری نانو و کامپیوتر بزرگ است.
۷ ـ GE یا همان جنرال الکتریک، یک شرکت خوشه ای آمریکایی و چندملیتی است که ساختمان اداری آن در سکنکتدی نیویورک قرار داشته و دفتر مرکزی آن در فیرفیلد کانتیکات مستقر است. شرکت جنرال الکتریک به صورت عمده، از چهار بخش مستقل تشکیل شده است. این بخش ها عبارتند از: انرژی، فناوری زیرساخت، سرمایه گذاری ـ فروش و بخش صنعتی.
۸ ـ Amazon.com یک شرکت تجارت الکترونیک آمریکایی است که سال ۱۹۹۴ در سیاتل واشنگتن تأسیس شده. این وب گاه محصولات نو یا دست دوم را از طریق اینترنت عرضه می کند.
۹ ـ Coca Cola شرکت تولیدکننده محصولات مختلف آمریکایی کوکاکولا و فانتا و کاپی (آبمیوه) و سون آپ و دایت کوک (شربت) و کیل (آب معدنی) است.
۱۰ ـ Verizon یک شرکت آمریکایی است که درصد قابل توجهی از پهنای باند جهانی اینترنت را تامین می کند. همچنین در زمینه مخابرات، ارتباطات و سرویس دهی به شرکت های ارتباطات راه دور (وایرلس) نیز فعالیت گسترده ای دارد.
محمد رضایی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست