چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
پوره - طرز تهیه پوره سیب زمینی مجلسی | ایران کوک
پوره سیب زمینی
سیب زمینی متوسط 4 عدد . کره 100 گرم . شیر یا خامه 3/4 لیوان . جعفری خرد شده مقداری
طرز تهیه : سیب زمینی ها را خوب بشویید سپس سیب زمینی ها را پوست بکنید و درشت خرد کنید.
سیب زمینی ها را بپزید یا بخارپز کنید ( پیشنهاد میشود سیب زمینی را با پوست داخل فر بگذارید و کباب کنید ).
سیب زمینی ها را به همان صورت داغ رنده یا له کنید سپس کره نرم شده در دمای اتاق ، شیر یا خامه ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به بافتی کرمی برسید ، مقداری جعفری خرد شده روی پوره بریزید و گرم سرو کنید.
نکته ها : این پوره سیب زمینی مجلسی و مناسب تزیین و سرو همراه با غذاست و به راحتی میتوانید با ماسوره فرم دلخواه تان را در کنار غذا ایجاد کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست