سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
بیسکویت بادامی
کره : ۱۲۵ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری
آرد سفید : ۵۰۰ گرم
شکر : ۲۰۰ گرم
بادام : ۱۲۵ گرم
بکین پودر : ۳ قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه : ۱ فنجان
وانیل : قدری
کره را آب کرده آن را با شکر مخلوط نموده همش بزنید، سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده بادام و کاکائو و وانیل را در نیم استکان شیر حل کرده، به مایه فوق اضافه کنید.
در بقیه شیر، بکینگ پودر را حل کنید آن را به خمیره مخلوط نموده باز هم کمی شیر ریخته خمیر را با وردنه باز نموده آن را با قالب مخصوص بریده در سینی بگذارید و در فر ۴۰۰ درجه حرارت مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بپزید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی نیچروان بارزانی رهبر انقلاب حج عراق مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان دولت سیزدهم
شهرداری تهران تهران حجاب هواشناسی قوه قضاییه آموزش و پرورش قتل فضای مجازی پلیس سازمان هواشناسی شهرداری باران
خودرو ایران خودرو بازار خودرو قیمت دلار بانک مرکزی قیمت طلا قیمت خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت بورس
نمایشگاه کتاب سریال افعی تهران مسعود اسکویی زنان تئاتر محمدعلی علومی تلویزیون دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سریال کتاب
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان گوشی هوشمند
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه رفح اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری گوگل مایکروسافت تلفن همراه ماهواره ناسا
رژیم غذایی بیمه کاهش وزن زیبایی چای دندانپزشکی فشار خون بیماران خاص سبزیجات