چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
ترافل شکلاتی - طرز تهیه کیک ترافل شکلاتی لقمه ای | ایران کوک
- آرد 2/3 لیوان
- شکر 1/2 لیوان
- تخم مرغ 5 عدد
- آب ولرم 2 لیوان
- خامه عسلی 150 گرم
- اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
- دانه خشخاش 3/4 لیوان
- بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- خامه 200 گرم
- گردوی خرد شده 1/2 لیوان
- شکلات تخته ای و شکلات سفید به مقدار لازم
کیک ترافل شکلاتی
طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، سفیده و زرده های تخم مرغ را جدا کنید.
زرده های تخم مرغ ، وانیل و شکر را داخل کاسه ای بریزید و بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود ، آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و قاشق قاشق به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود.
سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید ، نوک قاشق نمک اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا سفیده خودش را بگیرد و ابری شود ( وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد ).
سفیده را به مایه کیک اضافه کنید ، به صورت آرام و دورانی و در یک جهت سفیده ها را هم بزنید تا مخلوط شوند ( بیش از حد هم نزنید ، در حدی که مواد مخلوط شوند کافیست ).
داخل قالب مستطیل شکل بزرگی کاغذ روغنی قرار دهید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید و پخش کنید ( ارتفاع مایه کیک پس از ریختن داخل قالب به اندازه 1 بند انگشت باید باشد ).
قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و طلایی شود ، پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و پس از اینکه کیک سرد شد به تکه های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید ( روی ظرف کیک را با نایلون بپوشانید تا کیک خشک نشود ).
دانه های خشخاش را ابتدا با مقداری آب شستشو دهید ، دانه های خشخاش را با 2 لیوان اب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه به جوش آمد از روی حرارت بردارید ، روی قابلمه را بپوشانید و 30 دقیقه کنار بگذارید سپس مجدد روی حرارت قرار دهید و پس از اینکه به جوش آمد از روی حرارت بردارید و 30 دقیقه دیگر استراحت دهید.
دانه های خشخاش را پس از استراحت ابکشی و 1 بار چرخ کنید سپس داخل کاسه ای بریزید و شیر عسلی را به آن اضافه و مخلوط کنید ( پیشنهاد میشود پیش از آماده کردن کیک ، ابتدا خشخاش را آماده کنید ).
کیک خرد شده ، گردو خرد شده ، خامه و خمیر خشخاش را داخل کاسه ای بریزید و با دور کند همزن 2 دقیقه مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم و یکدست شود ؛ از خمیر تکه هایی به اندازه یک گردوی کوچک بردارید و با دست تان به شکل گرد حالت دهید.
شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید تا ذوب شود ( روش بن ماری ) ، ترافل ها را داخل ظرف شکلات قرار دهید و با قاشق تمام سطح ترافل ها را به شکلات آغشته کنید سپس داخل یخچال قرار دهید تا شکلات سرد و سفت شود.
پس از اینکه ترافل ها آماده شدند با شکلات سفید ذوب شده روی آنها را تزیین کنید ، برای جلوگیری از آب شدن شکلات ترافل ها را داخل کپسول های کاغذی قرار دهید.
- برای: 10 نفر
- حاضر است در : 75 دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : کیک
- مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, تخم مرغ, خامه, دانه خشخاش, شکر, شکلات, گردو, وانیل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست