پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کرم شکلاتی - طرز تهیه کرم شکلاتی مخصوص | ایران کوک
مواد لازم
- پنیر ماسکارپونه یا خامه ای 220 گرم
- کره 110 گرم
- پودر شکر یا پودر قند 3 لیوان
- پودر کاکائو 1/2 لیوان
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
کرم شکلاتی مخصوص
طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود. سپس پنیر ماسکارپونه و کره را داخل کاسه ای بریزید و 3 دقیقه با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود.
پودر شکر و پودر کاکائو را کم کم روی مخلوط کره و پنیر الک کنید ، نمک را نیز اضافه کنید و با همزن 1 دقیقه بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
در انتهای کار اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و کرم را داخل یخچال استراحت دهید تا خوب سرد شود ، پس از خروج از یخچال کمی کرم شکلاتی را هم بزنید سپس استفاده کنید.
نکته : این کرم عالی و خوشمزه فرم پذیری بالایی دارد ، شل نمی شود و برای تزیین انواع شیرینی ، دسر ، تزیین کیک و … قابل استفاده است.
- دسته بندی دستور آشپزی : کرم | رومال
- مواد لازم : پنیر ماسکارپونه, پودر کاکائو, شکر, کره, وانیل