دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد اسفناج و توت‌فرنگی


سالاد اسفناج و توت‌فرنگی

این سالاد برای هر فرد ۲۰۰ کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۹ گرم کربوهیدرات، ۱۶ گرم چربی، ۶ گرم فیبر، ۱۳ میلی‌گرم کلسترول و ۱۹۰ میلی‌گرم سدیم دارد.

ارزش غذایی:

این سالاد برای هر فرد ۲۰۰ کالری انرژی، ۸ گرم پروتئین، ۹ گرم کربوهیدرات، ۱۶ گرم چربی، ۶ گرم فیبر، ۱۳ میلی‌گرم کلسترول و ۱۹۰ میلی‌گرم سدیم دارد.

طرز تهیه:

در یک کاسه متوسط، ۴۵۰ گرم توت‌فرنگی بدون دُم و ۴ نیم‌شده را با ۱۴۰ گرم برگ‌های ریز و ترد اسفناج، ۳ قاشق سوپخوری سس بالزامیک (مخلوط یک‌چهارم پیمانه سرکه بالزامیک، مقداری نمک و یک‌چهارم پیمانه فلفل سیاه با مقداری روغن زیتون) مخلوط کنید. حالا این مواد را به ۴ قسمت تقسیم کرده و روی‌شان را با ۱۱۰ گرم پنیر بز، تکه شده و ۲ قاشق سوپخوری دانه برشته کاج تزئین کنید.