جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه میگو کبابی | ایران کوک
مواد لازم
- ميگو 1 كيلو
- جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوری
- آبليمو 4 قاشق غذاخوری
- كره 50 گرم
- زعفران 2 قاشق غذاخوری
- روغن زيتون 3 قاشق غذاخوری
- سير 3 حبه
- نمك و فلفل به مقدار لازم
میگو کبابی
طرز تهیه : میگوها را بشوئید و درون کاسه ای بریزید. سپس آبلیمو ، جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، زعفران ، نمک و فلفل را اضافه کنید. تمام مواد را با قاشق مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.
پس از مدت زمان لازم میگوها را از یخچال خارج کنید. سیخ های چوبی یا فلزی را اماده کنید و میگوها را به سیخ ها بکشید. کره را اب کرده سپس با روغن زیتون مخلوط کنید و با قلمو از مخلوط روغن ها روی میگوها بکشید تا خوب چرب شوند.
کباب پز را اماده کنید و میگوهای سیخ کشیده شده را روی ان قرار دهید. در زمان کباب شدن چند بار با قلمو روی میگوها را چرب کنید تا میگوها ترد باشند و خشک نشوند ؛ پس از اماده شدن میگوها را درون ظرف قرار داده و همراه با سالاد و سس دلخواه سرو نمائید.
- برای: 6 نفر
- حاضر است در : 60 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای دريايی
- مواد لازم : آبلیمو, روغن زیتون, زعفران, سیر, کره, میگو
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست