پنجشنبه, ۱۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 6 June, 2024
طرز تهیه ترشی لیته - ترشی مخصوص پاییزه | ایران کوک
ترشی لیته
بادمجان 1 کیلو . فلفل دلمه ای قرمز بزرگ 1 عدد . فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد . فلفل سبز 70 گرم
هویج بزرگ 3 عدد . سیر رنده شده 3 یا 4 حبه . کلم پیچ سفید نصف عدد . سرکه 1 کیلو
مرزه 100 گرم . نعناع 100 گرم . ترخون 100 گرم . گیشنیز 100 گرم
جعفری 100 گرم . پونه 100 گرم . زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه: بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.
کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترشی را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.
- دسته بندی دستور آشپزی : ترشی و شور
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری ایران انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 شورای نگهبان شورای حکام دولت ریاست جمهوری دولت سیزدهم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم وزارت کشور انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
هواشناسی بیمارستان تهران قتل پلیس راهور شهرداری تهران ترافیک سازمان هواشناسی خانواده بارش باران حوادث پلیس
قیمت دلار قیمت طلا دلار خودرو قیمت سکه قیمت خودرو بانک مرکزی سهام عدالت حقوق بازنشستگان بازار خودرو مالیات برق
مجید قناد عمو قناد سینما فضای مجازی تلویزیون سینمای ایران موسیقی فیلم سریال
دانشگاه آزاد اسلامی فضا دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین آمریکا لبنان جنگ غزه ترکیه حماس حزب الله لبنان جو بایدن طوفان الاقصی
فوتبال تیم ملی والیبال ایران استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه پرسپولیس رضا درویش باشگاه استقلال جواد نکونام والیبال لیگ برتر ایران
فناوری ناسا هوش مصنوعی اینستاگرام سامسونگ اینترنت گوگل گوشی هوشمند
زنان سرطان لوازم آرایشی رژیم غذایی استرس سازمان غذا و دارو خواب زوال عقل صبحانه ویتامین D