شنبه, ۱۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 1 March, 2025
طرز تهیه ترشی لیته - ترشی مخصوص پاییزه | ایران کوک
ترشی لیته
بادمجان 1 کیلو . فلفل دلمه ای قرمز بزرگ 1 عدد . فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد . فلفل سبز 70 گرم
هویج بزرگ 3 عدد . سیر رنده شده 3 یا 4 حبه . کلم پیچ سفید نصف عدد . سرکه 1 کیلو
مرزه 100 گرم . نعناع 100 گرم . ترخون 100 گرم . گیشنیز 100 گرم
جعفری 100 گرم . پونه 100 گرم . زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه: بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.
کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ترشی را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.
- دسته بندی دستور آشپزی : ترشی و شور
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست