یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
قارچ - طرز تهیه قارچ سوخاری | ایران کوک
مواد لازم
- قارچ 10 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد 1/2 لیوان
- آرد سوخاری 1 لیوان
- نمک و فلفل به مقدار لازم
قارچ سوخاری
طرز تهیه : قارچ ها را بشویید و با دستمال خشک کنید و برش بزنید. اگر قارچ کوچک است نیازی به برش نیست.
آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری را داخل کاسه های جدا گانه بریزید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مخلوط کنید و بزنید تا یکدست شود. داخل ماهیتابه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود.
قارچ ها را به نوبت در آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید و درون روغن داغ قرار دهید تا سرخ شود. سپس قارچ های سوخاری را با سس دلخواه سرو کنید.
نکته ها : پیشنهاد میشود قارچ های سوخاری را داخل سرخ کن آماده کنید تا مزه و بافت بهتری داشته باشند.
- برای: 2 نفر
- حاضر است در : 20 دقیقه
- وعده: پیش غذا, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : اسنک و تست, پیش غذا و فینگر فود
- مواد لازم : آرد, آرد سوخاری, تخم مرغ, قارچ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست