یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
طرز تهیه کباب مرغ با سس ترخون | ایران کوک
مواد لازم برای تهیه کباب مرغ با سس ترخون
مرغ متوسط 1 عدد . پیاز متوسط 1 عدد . لیمو 1 عدد . ترخون تازه 1 مشت . کره 1 قاشق سوپخوری
سیب زمینی تازه و کوچک 750 گرم . روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری . مارچوبه یا لوبیا سبز 250 گرم
دلستر ساده 100 میلی لیتر . خامه ی غلیظ 150 میلی لیتر . آب مرغ پخته 300 میلی لیتر
نخود فرنگی منجمد 150 گرم . نمک به میزان لازم . پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه
این غذا برای یک روز تعطیل بهاری بهترین گزینه است و به طوری که همه ی مهمان ها تقاضای مرغ بیشتری خواهند کرد. ترخون، همراه با مرغ و غذاهای خامه دار می تواند با جعفری جایگزین شود. اگر خانواده شما اشتهای خوبی دارند، دو مرغ را همراه با هم بپزید.
طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 200 درجه ی سانتیگراد گرم کنید. مرغ را روی یک تخته قرار دهید. دل و روده مرغ را از حفره ی شکمی خارج کنید. پیاز و لیمو را نصف کنید، نصفِ پیاز، نصفِ لیمو و کمی ترخون را در شکم مرغ قرار دهید.
دو پای مرغ را با نخی به هم ببندید. روی سینه ی مرغ و روی ران ها را کره بمالید. سپس با نمک و فلفل کافی مزه دار کنید. مرغ را در سینی فر قرار داده و آن را به مدت 20 دقیقه کباب کنید. سیب زمینی های بزرگ را نصف کنید و پس از گذشت 20 دقیقه از پخت مرغ آن ها را به سینی مرغ اضافه کنید. 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون را روی آن ریخته که با عصاره ی پس داده شده از مرغ مخلوط می شود. مرغ را به فر برگردانید و بگذارید تا 40 دقیقه ی دیگر کباب شود.
5 سانتی متر انتهایی مارچوبه ها را ببرید زیر این بخش سفت است. مارچوبه ها را به اندازه بند انگشت خرد کنید. هنگامی که مرغ طلایی شد و خوب پخت و سیب زمینی ها نیز نرم شدند همه ی مواد را به یک دیس بزرگ منتقل کنید. آن را در فر خاموش شده قرار دهید و در فر را نیم باز بگذارید تا مرغ گرم بماند.
در زمانی که مرغ را به حال خود گذاشته اید، باید سس را تهیه کنید و سبزیجات را بپزید. چربی اضافی را از ظرف پخت خارج کنید. آن را روی شعله ی ملایم حرارت دهید، سپس شراب را اضافه کنید و بگذارید 1 دقیقه غلغل بزند. خامه و براث را اضافه کنید.
مارچوبه ها را به ظرف اضافه کنید و 3 دقیقه تفت دهید. نخود فرنگی ها را اضافه کنید و آنها را جوش بیاورید تا زمانی که همه ی سبزیجات نرم شوند. بقیه ی ترخون ها را درشت خرد کرده و با سس مخلوط کنید. مزه سس را میزان کنید – آب لیموهای باقی مانده را به آن اضافه کنید. مرغ را همراه با سیب زمینی و سبزیجات خامه ای سرو کنید.
نکته: هنگامی که مرغ یا بوقلمون محکم بسته می شوند نفوذ حرارت به درون بدن سخت تر می شود. یعنی گوشت سینه که نیاز به حرارت زیادی برای پخت ندارد بیش از حد پخته می شود درحالیکه باید آنقدر منتظر بمانید تا درون مرغ کاملا بپزد. پس مرغ را آرام تر ببندید تا هوای گرم فر بتواند داخل بدن مرغ نیز گردش کند.
مرغ شما هنگامی آماده است که پاهای مرغ به آسانی از محل مفصل لق بشود–این نشان می دهد که گوشت کاملا پخته و ضخیم ترین بخش بدن مرغ جمع شده است که سبب آویزان شدن پاها می شود. راه دیگر این است که یک سیخ را در ضخیم ترین بخش ران فرو کنیم. اگر عصاره ی بیرون آمده شفاف بود و رگه های صورتی نداشت یعنی مرغ شما پخته است.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای اصلی, غذاهای گوشت و مرغ
![](/imgs/no-img-200.png)
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان دولت سیزدهم ایران مجلس شورای اسلامی دولت چهاردهم رهبر انقلاب پزشکیان دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور مجلس انتخابات
تهران شورای شهر تهران شهرداری تهران تب دنگی هواشناسی سازمان هواشناسی پشه آئدس اربعین وزارت بهداشت قتل پلیس گرمای هوا
خودرو واردات خودرو قیمت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان مالیات برق قیمت طلا بازنشستگان سایپا
سعید راد رضا کیانیان تلویزیون سینمای ایران عاشورا سینما کربلا دفاع مقدس موسیقی رسانه ملی امام حسین (ع) تئاتر
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی اختلال جهانی باتری
رژیم صهیونیستی یمن جو بایدن اسرائیل دونالد ترامپ آمریکا فلسطین غزه روسیه ترامپ تل آویو جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر باشگاه استقلال المپیک 2024 پاریس المپیک
تبلیغات همستر کامبت موبایل مایکروسافت فیلترینگ تلگرام گوگل ویندوز سامسونگ ناسا امنیت سایبری تلفن همراه
دیابت خواب فشار خون مغز ویتامین افسردگی بیماری تب دنگی چای قند اضطراب