یکشنبه, ۵ اسفند, ۱۴۰۳ / 23 February, 2025
طرز تهیه پودینگ شکلات با سس تمشک | ایران کوک

- تمشک 180 گرم
- شکر شیرینی پزی 3 قاشق سوپخوری یا بر اساس بر ذائقه
- شکر گرانوله 60 گرم
- شکلات تلخ و شیرین (ساده) 90 گرم
- کره ی بدون نمک 75 گرم
- زرده تخم مرغ خیلی درشت 3 عدد
- سفیده تخم مرغ خیلی درشت 2 عدد
- آرد چند منظوره (ساده) 45 گرم
- شکلات سفید برای تزئین یک قالب کوچک
- تمشک درسته جهت سرو(اختیاری)
پودینگ شکلات با سس تمشک
طرز تهیه: برای تهیه سس تمشک، در یک غذاساز تمشک را به شکل پوره درآورید. پوره را از یک الک ریز درون کاسه ای عبور دهید و آنچه در الک می ماند را دور بریزید. شکر شیرینی پزی را در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا خوب ادغام شوند و شکر حل شود.
فر را از قبل تا دمای 210 درجه سانتیگراد گرم کنید. 4 قالب استاندارد مافین (120 میلی لیتری) را با کره چرب کنید و دو قاشق شکر گرانوله شده را روی دیواره ها و کف آنها بپاشید.
برای تهیه پودینگ شکلات، شکلات تلخ و شیرین و کره را در قابلمه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار داده اید (تماس ایجاد نشود) بریزید. شکلات را هم بزنید تا ذوب شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید آهسته خنک شود. در همین زمان با میکسر برقی با سرعت بالا زرده های تخم مرغ و 60 گرم از شکر گرانوله را در کاسه ای بزنید تا غلیظ و کرمی شود. سرعت میکسر را کم کنید و به آرامی شکلات ذوب شده را در آن بریزید.
در یک کاسه ی تمیز با همزن های تمیز شده، سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کاملا نرم شود. بقیه شکر گرانوله را در آن بریزید و هم بزنید تا نرم شود.با استفاده از یک کفگیر لاستیکی یا همزنِ دستی ،آرد را کم کم با خمیر شکلات همراه با سفیده های تخم مرغ به ترتیبی مخلوط کنید که اولین و آخرین ترکیب آرد باشد. خمیر را در قالب ها ریخته، آنها را تا 3 میلی متریِ لبه پر کنید.
قالب را در مرکز فر قرار دهید و بلافاصله حرارت را به 190 درجه کاهش دهید. آن را 15دقیقه بپزید تا زمانی که پف کند و پوسته ی نازک اما محکمی روی آن تشکیل شود. طی 6 دقیقه ی اولِ پخت، درِ فر را باز نکنید. قالب ها را به روی صفحه سیمی منتقل کنید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه بماند تا به راحتی از قالب جدا شود. در این زمان با استفاده از یک پوست کن، شکلات سفید را خراش دهید تا تراشه های شکلاتی حاصل شود. تراشه ها را تا هنگام سرو سرد نگه دارید.
یک چاقوی تیز را در اطراف دیواره های فنجان بچرخانید و سریعا پودینگ را روی رک برگردانید. پودینگ را به بشقاب های جداگانه انتقال دهید به شکلی که سطح آن روی کف بشقاب قرار گیرد. سس تمشک را کنار پودینگ ها گذاشته و سپس تراشه های شکلات سفید را روی آن بریزید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 30 دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : دسر
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, شکلات, کره
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست