جمعه, ۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 21 February, 2025
طرز تهیه پنیر بز و پوره ذرت پلنتا | ایران کوک
مواد لازم برای تهیه پنیر بز و پلنتا (پوره ی ذرت)
آب پخت سبزیجات (براث) 1.5 لیتر . پنیر پارمزان یا هرنوع پنیر سفت دیگر 50 گرم
پلنتای زود پز 375 گرم . کره بدون نمک 50 گرم . روغن زیتون 175 میلی لیتر
سیر 2 حبه . جعفری یا ریحان تازه 1 دسته . قارچ های دکمه ای بزرگ 6 عدد
فلفل دلمه ای 2 تا 3 عدد . پنیر بز 100 گرم . سس پستو 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده
این غذا یک برگر عالی و خوشمزه مخصوص مهمانان گیاهخوار شماست. این غذا حتی گوشتخواران سرسخت را هم به اشتها می آورد. برای بدست آوردن یک بافت کرمی عالی، پنیر بز را یک ساعت قبل از مصرف از یخچال در آورید.
طرز تهیه: براث را در قابلمه ی بزرگی ریخته و سپس آن را به جوش بیاورید. طی این زمان پارمیزان را کاملا خرد کنید. با دقت پلنتا را به شکل یکنواخت در براث جوشان ریخته، آن را مرتب با یک قاشق چوبی هم بزنید تا زمانی که تمام پلنتا را به قابلمه بیفزایید.
پلنتا به سرعت غلیظ خواهد شد. چند دقیقه آن را بپزید تا غلیظ شده و با یک قاشق چوبی دسته بلند آن را هم بزنید تا غل بزند. قابلمه را از روی شعله بردارید، پنیر رنده شده، کره و مقدار کافی نمک و فلفل در آن بریزید. کمی از آن را بچشید-پلنتا به نمک و فلفل زیادی نیاز دارد تا مزه دار شود.
ظرف فری به ابعاد 20 در 30 سانتی متر را کمی چرب کنید، سپس پلنتا را درون آن ریخته و سطحش را صاف کنید. اجازه دهید تا 10 دقیقه خنک شود. این مواد سفت خواهد شد. می توانید این کار را یک روز جلوتر نیز انجام دهید-فقط باید سر آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
به سراغ سبزیجات برویم. سیر را له کرده و ریحان را کاملا خرد کنید. آن ها را با بقیه روغن زیتون به کاسه ای اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. حاصل کار یک مخلوط روغن و سبزیجات است.
اگر ساقه ی قارچ ها بلندتر از کلاهک آنهاست، آن را بریده و هم سطح کنید. فلفل ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و دانه های آنها را در بیاورید. معجون روغن و سبزیجات را توسط برس روی قارچ ها و فلفل ها بمالید.
با استفاده از یک قالب دایره ای به قطر 10 سانتی متر یا یک نعلبکی تعداد 6 عدد دایره از پلنتا در بیاورید. پنیر بز را شش قسمت کنید.
قبل از شروع پخت، بررسی کنید که ذغال گر گرفته باشد و یا از قبل دمای گریل به 200 درجه سانتیگراد رسیده باشد. به آرامی روی پلنتا ها را با برس چرب می کنیم. هر طرف پلنتا را چند دقیقه می پزیم، مستقیما روی گریل گذاشته یا در سینی یا غربال سیمی روی گریل قرار می دهیم تا زمانی که طلایی و ترد شود. آن را کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
قارچ ها و فلفل های دلمه ای را مستقیما روی سینی یا قفسه ی گریل قرار دهید تا هر سمت آن 5 دقیقه بپزد و طلایی و نرم شود. مقداری تاپناد یا پستو وسط هر یک از پلنتاها بریزید، روی آن یک قطعه فلفل قرار دهید، قارچ را وارونه روی آن قرار داده و درنهایت یک حلقه پنیر بز روی قارچ بگذارید. کمی روغن سیر و ریحان روی آن ریخته و سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای گیاهی و گیاه خواری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست