چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی



	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب


جهت آشنایی با طرز تهیه دسر ایتالیایی تیرامیسو به بخش دسر‌ها در آشپزی وب مراجعه نمایید.


مواد لازم جهت تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

تخم مرغ

6 عدد

آرد سفید

220 گرم

شکر

150 گرم

آب جوش

4/1 پیمانه

کرم تارتار

8/1 قاشق چای خوری

وانیل

8/1 قاشق چای خوری

بکینگ پودر

2/1 قاشق چای خوری

نمک

1 پینچ

پودر شکر

به میزان لازم


طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی

  1. فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.


	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب

  1. زرده تخم مرغ، آب جوش و نیمی از شکر را با همزن حدود 10 تا 15 دقیقه بسته به قدرت همزن بزنید تا کاملا سفید و کشدار شود.


	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب

  1. سفیده تخم مرغ، مابقی شکر وکرم تارتار را با همزن بزنید تا جایی که از کاسه برنگردد.


	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب


	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب
  1. آرد، بکینگ‌پودر و نمک را با یکدیگر الک کنید.
  2. در این مرحله مقداری از سفیده فرم گرفته و آرد را به ظرف زرده اضافه کنید و به کمک لیسک به صورت دورانی مخلوط نمایید. مابقی مواد را نیز در چند مرحله متناوبا اضافه کنید و به صورت دورانی از زیر به رو مخلوط کنید.

	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب


	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب

  1. مواد حاصله را درون قیف با ماسوره مدادی ریخته و روی سینی که با کاغذ روغنی پوشانده شده است به صورت نواری و با فاصله از مواد بریزید.


	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب

  1. روی نوار‌های بیسکوییت پودر قند بپاشید و در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.


	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب

  1. پس از خارج کردن از فر و خنک شدن بیسکوییت‌ها، سطح بیسکوییت‌ها را به کمک الک ریز با پودر قند بپوشانید.


	طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر خانگی | وب


گروه آشپزی وب