چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کلوچه - کلوچه کالباس و کلم بروکلی و پنیر | ایران کوک
کلوچه کالباس و کلم بروکلی و پنیر
کالباس خرد شده 2 لیوان . کلم بروکلی خرد شده 1 لیوان . پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد . سس گوجه فرنگی مقدار لازم . خمیر نان یا خمیر پیتزا مقدار لازم
طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
برای هر کلوچه تکه ای خمیر بردارید و به صورت گرد و نازک پهن کنید ، روی نصف خمیر مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و روی آن مقداری کالباس و کلم بروکلی خرد شده و پنیر بریزید و پخش کنید.
لبه های خمیر را کمی مرطوب کنید و روی هم بیاورید سپس با استفاده از چنگال لبه های خمیر را به هم متصل و محکم کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود سپس با مقداری اب رقیق کنید و با برس روی کلوچه ها بزنید.
سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، خمیرهای پر شده را داخل سینی بگذارید و روی خمیرها را با نوک چاقو یا چنگال چند سوراخ ایجاد کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.
- دسته بندی دستور آشپزی : نان | خمیر نان | خمیر پیتزا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست