سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
کلوچه - کلوچه کالباس و کلم بروکلی و پنیر | ایران کوک
کلوچه کالباس و کلم بروکلی و پنیر
کالباس خرد شده 2 لیوان . کلم بروکلی خرد شده 1 لیوان . پنیر چدار رنده شده 1/2 لیوان
زرده تخم مرغ 2 عدد . سس گوجه فرنگی مقدار لازم . خمیر نان یا خمیر پیتزا مقدار لازم
طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
برای هر کلوچه تکه ای خمیر بردارید و به صورت گرد و نازک پهن کنید ، روی نصف خمیر مقداری سس گوجه فرنگی بریزید و روی آن مقداری کالباس و کلم بروکلی خرد شده و پنیر بریزید و پخش کنید.
لبه های خمیر را کمی مرطوب کنید و روی هم بیاورید سپس با استفاده از چنگال لبه های خمیر را به هم متصل و محکم کنید ، زرده های تخم مرغ را بزنید تا یکدست شود سپس با مقداری اب رقیق کنید و با برس روی کلوچه ها بزنید.
سینی فر را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید ، خمیرهای پر شده را داخل سینی بگذارید و روی خمیرها را با نوک چاقو یا چنگال چند سوراخ ایجاد کنید سپس سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا کلوچه ها طلایی شوند.
- دسته بندی دستور آشپزی : نان | خمیر نان | خمیر پیتزا
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مناظره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره انتخاباتی
هواشناسی وزارت بهداشت قتل تهران آتش سوزی خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی پلیس سیل
خودرو قیمت دلار قیمت طلا دولت سیزدهم بازار خودرو قیمت خودرو قیمت سکه بورس دلار حقوق بازنشستگان بازار سرمایه الکامپ
علیرضا قربانی تلویزیون سینما تخت جمشید سینمای ایران رسانه ملی دفاع مقدس کتاب کنسرت شهید
دانشگاه تهران دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه آزاد اسلامی ماهواره وزیر علوم
آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین جو بایدن فرانسه ترکیه جنگ غزه دونالد ترامپ لبنان
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات نقل و انتقالات استقلال علیرضا بیرانوند لیگ برتر ایران بازی
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ زمین موبایل ربات اپل ایرانسل گوگل وزیر ارتباطات
کاهش وزن ورزش تغذیه سرطان دیابت آلزایمر ویتامین سکته مغزی