چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
خورشت کدو حلوایی - طرز تهیه خورش کدو حلوایی با گوشت | ایران کوک
- گوشت 200 گرم
- کدو حلوایی خرد شده 2 لیوان
- پیاز 1 عدد
- پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
- سیر 2 حبه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
خورش کدو حلوایی
طرز تهیه : کدو را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید. داخل کاسه ای چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل بریزید و مخلوط کنید. کدوها را داخل کاسه بریزید و هم بزنید تا سطح کدوها به مواد آغشته شود سپس به مدت 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کبابی و نرم شوند.
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. پیاز و سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.
گوشت خرد شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. 4 لیوان آب اضافه و حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت به مدت 2 ساعت بپزد و نرم شود.
پس از 2 ساعت که گوشت نرم شد پودر دارچین و کدوهای کبابی را به خورش اضافه کنید و 30 دقیقه دیگر اجازه دهید خورش آرام بجوشد و جا بیفتد سپس خورش را همراه با برنج سرو کنید.
- برای: 4 نفر
- حاضر است در : 200 دقیقه
- وعده: شام, نهار
- دسته بندی دستور آشپزی : خورش
- مواد لازم : پیاز, دارچین, سیر, کدو حلوایی, گوشت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست