دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
شاتوت - طرز تهیه مربا و مارمالاد شاه توت | ایران کوک
مربای شاه توت
شاه توت 1 کیلوگرم . شکر 1 کیلوگرم . آبلیمو 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه : دم شاه توت ها را جدا کنید و داخل قابلمه ای بریزید ، روی شاه توت ها شکر بپاشید و 12 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا آب بیندازد.
پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 15 دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود ( تا اندازه ای بپزید که شاه توت ها له نشوند ، در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بردارید ).
پس از پخت آبلیمو را به مربا اضافه کنید ، قابلمه را کناری قرار دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید ، برای تهیه شیره مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.
مارمالاد شاه توت : برای تهیه مارمالاد شاه توت میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن له کنید سپس شکر روی آن بپاشید ، در اواسط پخت 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید و کمی اسانس وانیل به آن اضافه کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : انواع مربا مارمالاد
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست