سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی پفکی با مغز شکلاتی | ایران کوک
![طرز تهیه شیرینی پفکی با مغز شکلاتی | ایران کوک](/web/imgs/29/16/pytx61.jpeg)
مواد لازم
- آب 240 میلی لیتر
- کره ی بدون نمک تکه تکه شده 75 گرم
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- شکر 1/2 قاشق چایخوری
- آرد چند منظوره (ساده) ، الک شده 120 گرم
- تخم مرغ 5 عدد
- شکلات نیمه شیرین (ساده) خرد شده 390 گرم
- خامه ی غلیظ (دوبل) 480 میلی لیتر
- شکر 60 گرم
دستورالعمل هافر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب و آرد پاشی کنید. برای تهیه خمیر شیرینی پفکی در یک قابلمه آب، کره، نمک و نصف قاشق سوپخوری شکر را مخلوط کرده و جوش بیاورید. به محض جوشیدن ظرف را از روی شعله بردارید و آرد را یکباره به آن بیفزایید. از یک کفکیر لاستیکی یا قاشق چوبی استفاده کنید و آرد را با آن مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله ی زیاد گذشته و به مدت 2 دقیقه مداوم آن را بزنید. آن را از روی شعله بردارید مجددا محتویات قابلمه را در کاسه ای بریزید. چهار تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید. هر بار با قدرت بزنید تا یکدست شود. خمیر را در قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری بریزید. توده های (تپه مانند) به قطر 5 سانتی متر و با فاصله ی 5/7 سانتی متر روی سینی فر درست کنید. باید با این مواد 16 تا 20 توده درست کنید. بقیه تخم مرغ ها را در کاسه ای بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. با استفاده از یک قلمو اشپزی به آرامی تخم مرغ زده شده را به توده ها بمالید. شیرینی پفکی ها را حدود 30 دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شوند. شیرینی ها را به روی صفحه فلزی خنک کننده انتقال دهید و بگذارید حدود 30 دقیقه کاملا سرد شوند. هنگامی که آن ها سرد شدند یک سوم فوقانی سر آن را شکاف دهید. سرها را برگردانید. برای تهیه کرمِ کاکائویی، شکلات را در قابلمه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد ( تماس پیدا نکند) بگذارید. آنقدر هم بزنید تا شکلات ها ذوب شوند و سپس آن را از روی حرارت بردارید. خامه را در کاسه ای بریزید. با استفاده از میکسر برقی با سرعت بالا آن را بزنید تا کاملا نرم شود. 60 گرم شکر را به آن افزوده و حدود 20 ثانیه بزنید تا سفت شود.
تمام شکلات ذوب شده را با سرعت درون خامه ی زده شده بریزید و با سرعت بالا حدود 1 دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که به خورد هم بروند.
کرم شکلاتی را در یک قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری بریزید. کرم را توسط قیف به درون شیرینی پفکی های سرد شده وارد کنید به طوری که مقداری کرم بین دو طرف پوسته ی شیرینی قرار بگیرد. سر آن را رویش بگذارید و بالافاصله سرو کنید.
- برای: 16 تا 20 نفر
- وعده: عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : شیرینی خشک و شیرینی تر
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, شکلات, کره
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران چین دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم دولت رهبر انقلاب محمدجواد ظریف مجلس انتخابات
تهران آتش سوزی پلیس قتل هواشناسی قوه قضاییه سیاست شهرداری تهران اربعین سازمان هواشناسی پشه آئدس وزارت بهداشت
واردات خودرو خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت دلار ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات بازنشستگان
سعید راد محرم ماه محرم سینمای ایران فضای مجازی دفاع مقدس سینما تلویزیون بازیگر عاشورا کربلا تئاتر
دانشگاه فناوری شرکت دانش بنیان حوزه علمیه دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان
رژیم صهیونیستی جو بایدن کامالا هریس دونالد ترامپ غزه اسرائیل یمن آمریکا فلسطین روسیه ترامپ جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
همستر کامبت سامسونگ بیماری گوگل فیلترینگ ایلان ماسک سرعت اینترنت مایکروسافت تلفن همراه تلگرام
رژیم غذایی فشار خون سرطان دیابت ویتامین بارداری افسردگی استرس سازمان نظام پزشکی