چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه شیرینی پفکی با مغز شکلاتی | ایران کوک
مواد لازم
- آب 240 میلی لیتر
- کره ی بدون نمک تکه تکه شده 75 گرم
- نمک 1/4 قاشق چایخوری
- شکر 1/2 قاشق چایخوری
- آرد چند منظوره (ساده) ، الک شده 120 گرم
- تخم مرغ 5 عدد
- شکلات نیمه شیرین (ساده) خرد شده 390 گرم
- خامه ی غلیظ (دوبل) 480 میلی لیتر
- شکر 60 گرم
دستورالعمل هافر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینی فر را چرب و آرد پاشی کنید. برای تهیه خمیر شیرینی پفکی در یک قابلمه آب، کره، نمک و نصف قاشق سوپخوری شکر را مخلوط کرده و جوش بیاورید. به محض جوشیدن ظرف را از روی شعله بردارید و آرد را یکباره به آن بیفزایید. از یک کفکیر لاستیکی یا قاشق چوبی استفاده کنید و آرد را با آن مخلوط کنید. قابلمه را روی شعله ی زیاد گذشته و به مدت 2 دقیقه مداوم آن را بزنید. آن را از روی شعله بردارید مجددا محتویات قابلمه را در کاسه ای بریزید. چهار تخم مرغ را یکی یکی اضافه کنید. هر بار با قدرت بزنید تا یکدست شود. خمیر را در قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری بریزید. توده های (تپه مانند) به قطر 5 سانتی متر و با فاصله ی 5/7 سانتی متر روی سینی فر درست کنید. باید با این مواد 16 تا 20 توده درست کنید. بقیه تخم مرغ ها را در کاسه ای بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. با استفاده از یک قلمو اشپزی به آرامی تخم مرغ زده شده را به توده ها بمالید. شیرینی پفکی ها را حدود 30 دقیقه بپزید تا طلایی قهوه ای شوند. شیرینی ها را به روی صفحه فلزی خنک کننده انتقال دهید و بگذارید حدود 30 دقیقه کاملا سرد شوند. هنگامی که آن ها سرد شدند یک سوم فوقانی سر آن را شکاف دهید. سرها را برگردانید. برای تهیه کرمِ کاکائویی، شکلات را در قابلمه ی رویی یک بخار پز دوطبقه یا کاسه پیرکسی که روی آب جوش قرار دارد ( تماس پیدا نکند) بگذارید. آنقدر هم بزنید تا شکلات ها ذوب شوند و سپس آن را از روی حرارت بردارید. خامه را در کاسه ای بریزید. با استفاده از میکسر برقی با سرعت بالا آن را بزنید تا کاملا نرم شود. 60 گرم شکر را به آن افزوده و حدود 20 ثانیه بزنید تا سفت شود.
تمام شکلات ذوب شده را با سرعت درون خامه ی زده شده بریزید و با سرعت بالا حدود 1 دقیقه مخلوط کنید تا زمانی که به خورد هم بروند.
کرم شکلاتی را در یک قیف پاستری با نوک ساده ی یک سانتی متری بریزید. کرم را توسط قیف به درون شیرینی پفکی های سرد شده وارد کنید به طوری که مقداری کرم بین دو طرف پوسته ی شیرینی قرار بگیرد. سر آن را رویش بگذارید و بالافاصله سرو کنید.
- برای: 16 تا 20 نفر
- وعده: عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : شیرینی خشک و شیرینی تر
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, شکر, شکلات, کره
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست