چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
بستنی پسته ای | ایران کوک
- پسته ی خام 1 لیوان
- پسته آسیاب شده نصف لیوان
- شکر 3/4 لیوان
- شیر 2 لیوان
- زرده تخم مرغ 4 عدد
- خامه زده شده 1 لیوان
- زعفران
- وانیل
بستنی پسته ای
طرز تهیه: 1/4 لیوان شکر و پسته ی خام را در میکسر بریزید و خوب آسیاب کنید.
شیر را به همراه مخلوط پسته و شکر روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس از روی حرارت بردارید.
در ظرفی زرده ها و نصف لیوان شکر باقی مانده را با یکدیگر هم بزنید. به تدریج شیر داغ را اضافه کنید.
مایع را به شیر جوش انتقال دهید و تقریبا 10 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا غلیظ شود.
مواد را به ظرفی انتقال دهید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
خامه زده شده و پسته های خرد شده را به مخلوط بستنی اضافه کنید و در بستنی ساز بریزید.
نکته: می توانید از کمی نشاسته جهت قوام بستنی در حین جوشاندن شیر استفاده کنید.
در صورتی که بستنی ساز در دسترس ندارید می توانید مخلوط بستنی را در فریزر بگذارید و هر نیم ساعت یکبار از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید. این کار را 3 تا 6 بار می توانید انجام دهید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : 180 دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه, میان وعده
- دسته بندی دستور آشپزی : بستنی و کیک بستنی
- مواد لازم : پسته, تخم مرغ, خامه, زعفران, شکر, شیر, وانیل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست