چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

پاستا با گوجه و پنیر | پاستا با گوجه و پنیر و ریحان


مواد لازم پاستا با گوجه و پنیر و ریحان

پاستا یا ماکارونی     500 گرم
گوجه فرنگی خرد شده     3 پیمانه
سیر بزرگ ریز خرد شده     2 حبه
روغن زیتون     3 قاشق غذاخوری
نمک دریایی     به میزان لازم
فلفل سیاه     به میزان لازم
فلفل قرمز     به میزان لازم
ریحان تازه خرد شده     ¼ پیمانه
پنیر پارمژان رنده شده     3پیمانه


پاستا با گوجه و پنیر | پاستا با گوجه و پنیر و ریحان

طرز تهیه پاستا با گوجه و پنیر و ریحان

    دریک کاسه متوسط، گوجه فرنگی (می توان از گوجه فرنگی کوچک استفاده کرد، که در این صورت هر گوجه را به 4 قسمت تقسیم می نماییم)، سیر، روغن زیتون، کمی نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز و ریحان تازه را می ریزیم. مواد را با هم مخلوط می کنیم و آن را به مدت 2 ساعت کنار می گذاریم تا تمام مواد مزه دار شوند.
    پاستا را ( در صورت تمایل می توانید از پاستای صدفی یا کنچیلی استفاده کنید که بسیار مناسب این غذا است) داخل آب در حال جوشیدن همراه با نمک می ریزیم تا بپزد و نرم شود. سپس آن را آبکش می کنیم و یک پیمانه از آب آن را نگه می داریم. مخلوط گوجه فرنگی و پنیر رنده شده را روی پاستا می ریزیم و آن را مخلوط می کنیم. کمی از آب ماکارونی را روی مواد می ریزیم تا کمی مرطوب شود و باز کمی مواد را مخلوط می کنیم. سپس از آن می ‎چشیم، اگر به نمک و یا فلفل نیاز داشت، کمی دیگر آن را مزه دار می کنیم و سپس داغ سرو می کنیم.
 


پاستا با گوجه و پنیر | پاستا با گوجه و پنیر و ریحان

نکات تکمیلی در مورد پاستا با گوجه و پنیر

پاستا با گوجه و پنیر جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستا با گوجه و پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

پاستا با گوجه و پنیر ، پاستا با گوجه و پنیر و ریحان


همچنین مشاهده کنید