شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا
بروشتا ایتالیایی - طرز تهیه بروسکتای هویج و پنیر | ایران کوک
بروشِتای هویج و پنیر
هویج متوسط 4 عدد . پنیر موزارلای رنده شده 1 لیوان . پنیر چدار رنده شده 1 لیوان
سیر رنده شده 1 قاشق چایخوری . سس مایونز 1 لیوان . نان باگت 2 عدد
طرز تهیه : هویج ها را بشویید سپس داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 15 دقیقه خارج کنید ، پس از اینکه سرد شد پوست هویج ها را بکنید و رنده کنید.
داخل کاسه ای هویج رنده شده ، پنیر موزارلا و چدار رنده شده ، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و خوب مخلوط کنید.
نان باگت را با فاصله یکسان به صورت رولت برش بزنید ، روی تمام نان ها را با مواد پنیری بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
پس از اینکه پنیرها آب شد و روی بروشتا طلایی شد آماده است ، بروشتاها را در ظرف بگذارید و با پیازچه خرد شده ، شوید تازه و … تزیین و سرو کنید.
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
![](/imgs/no-img-200.png)
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات 1403 انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران مسعود پزشکیان ریاست جمهوری سعید جلیلی قالیباف علیرضا زاکانی ستاد انتخابات کشور
پلیس بارش باران ورزش هواشناسی زلزله سازمان هواشناسی سیل قتل سوادکوه فضای مجازی سیلاب محیط زیست
قیمت خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار حقوق بازنشستگان خودرو قیمت طلا دلار قیمت سکه بازار خودرو مسکن نهضت ملی مسکن طلا
رامبد جوان تلویزیون سینمای ایران جوکر رسانه ملی تئاتر دفاع مقدس
آلزایمر ماهواره
جو بایدن دونالد ترامپ روسیه رژیم صهیونیستی آمریکا ترکیه فلسطین غزه لبنان جنگ غزه چین اتحادیه اروپا
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس رئال مادرید تیم ملی فوتبال ایران کریستیانو رونالدو لیگ برتر جام ملت های اروپا بازی جواد نکونام
اینترنت هوش مصنوعی فیبر نوری تلگرام بوگاتی عیسی زارع پور فناوری همراه اول
فشار خون سرطان ویتامین کاهش وزن دیابت گرمازدگی سازمان بهداشت جهانی