چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
طرز تهیه کباب کنجه لاری ( فارس ) | ایران کوک
کباب کنجه لاری
گوشت فیله 1 کیلو . ماست پرچرب 2 لیوان . پیاز بزرگ 1 عدد . نمک و فلفل
کباب کنجه لاری، غذایی است که خود لارستانی ها به مناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.
طرز تهیه: ابتدا گوشت را تکه تکه کنید و آنها را درون یک کاسه بریزید. پیاز را هم خرد کنید و روی آن بریزید.
ماست چکیده را نیز همراه با نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید. با دست آن ها را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. کاسه را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار داده تا ماست ها و مواد دیگر به خورد گوشت بروند و گوشت حالت ترد و نرم پیدا کند.
سپس گوشت ها را همانمطور که کمی به ماست آغشته اند، به سیخ بکشید و آن ها را روی منقل زغالی قرار دهید و کباب کنید. طی این مدت سیخ ها را مرتب بچرخانید تا گوشت نسوزد و همه ی قسمت آن پخته شود.
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای محلی و سنتی ایرانی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست