جمعه, ۲۱ دی, ۱۴۰۳ / 10 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سس مایونز خانگی سالم و خوشمزه


این روزها سس مایونز (Mayonnaise) در انواع و اقسام رژیمی، پرچرب، طعم‌دار و ... در بازار به وفور یافت می‌شوند و کم‌تر کسی به سراغ درست‌کردن سس مایونز خانگی می‌رود اما شاید افرادی نیز باشند که دلشان بخواهد سس مایونز خانگی با درصد چربی و ادویه‌جات دل‌خواه خود درست کنند و یا کمتر از مواد نگه‌دارنده صنعتی استفاده نمایند. به همین جهت، این بار طرز تهیه سس مایونز خانگی خوشمزه را برای شما آماده کردیم تا در نهایت از یک سس سالم و خوشمزه خانگی لذت ببرید. 
به یاد داشته باشید که درست‌کردن سس مایونز کار راحتی نیست و اگر هر یک از مواد اولیه یا مقادیر ذکر شده در اینجا را تغییر دهید یا طبق دستور عمل نکنید، به هیچ‌وجه به نتیجه مطلوب نمی‌رسید و چه بسا به جای یک ظرف سس مایونز خانگی باکیفیت به یک کاسه روغن طعم‌دار برسید‍!

چنانچه به درست کردن انواع سس با طعم‌های متفاوت و خاص علاقه‌مند هستید بهتر است به لینک زیر بروید و با طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید.


معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس



مواد لازم برای تهیه سس مایونز خانگی

زرده تخم‌مرغ1 عدد
پودر خردلنصف قاشق چایخوری
شکر2 پنس
آبلیموی تازه2 قاشق چایخوری
سرکه سفید1 قاشق غذاخوری
روغن مایع1 لیوان
نمکنصف قاشق چایخوری



	طرز تهیه سس مایونز خانگی سالم و خوشمزه | وب


طرز تهیه سس مایونز خانگی

  1. برای تهیه سس مایونز خانگی ابدا زرده و سفیده تخم‌مرغ را جدا نموده و فقط زرده را داخل یک ظرف بریزید.
  2. با نوک انگشت اشاره و انگشت شست، مقداری شکر برداشته و به زرده تخم‌مرغ اضافه کنید. این مقدار معادل 1 پنس است. یک بار دیگر همین کار را تکرار کنید.
  3. نمک و پودر خردل را نیز اضافه کرده و مواد را با همزن بزنید. 
  4. آبلیموی تازه و سرکه را با هم مخلوط کرده و نیمی از ترکیب را به زرده تخم مرغ اضافه نموده و هم بزنید. 
  5. روغن مایع را قطره‌قطره به مواد اضافه کرده و سریع هم بزنید.
  6. بهتر است از مخلوط کن یا همزن دستی استفاده کنید زیرا نباید وسط کار، هم زدن را متوقف کرد.
  7. نیمی از روغن را که ریختید، سس شما فرم گرفته و تقریبا به غلظت رسیده است.
  8. در این مرحله بقیه ترکیب آبلیمو و سرکه و روغن را به سس اضافه کنید و بازهم، هم بزنید.
  9. سس مایونز خانگی خوشمزه و سالم شما آماده است و در این مرحله باید هم زدن را متوقف کنید اگر نه سس شل شده و به شکل روغن در می‌آید. 
نکته: برای تهیه سس مایونز از هرنوع روغنی می‌توان استفاده کرد اما اولویت با روغن زیتون خالص است زیرا این روغن سنگین بوده و سس بهتر فرم می‌گیرد.



گروه آشپزی وب