جمعه, ۱۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 28 February, 2025
مجله ویستا
سس پستو چیست + طرز تهیه سس پستو ایتالیایی (پستوی ریحان و اسفناج)
سس پستو یکی از سسهای بسیار خوشمزه، خوش رنگ و البته پرطرفدار ایتالیایی است. خاستگاه این سس به شهر جنوا در لیگوریا ایتالیا باز میگردد. سس پستو به صورت سنتی شامل سیر لهشده، ریحان خردشده و دانه کاج اروپایی است که با روغن زیتون، پنیر پارمیجانو (پنیر پارمزان) و پنیر فیور ساردو (گونهای پنیر گوسفندی) مخلوط میگردد.
سس پستو را به روشهای مختلفی میتوان تهیه کرد که یکی از متداولترین آنها تهیه سس پستو با دانه کاج بوداده، گردو یا بادام زمینی برشته شده است. در اینجا اما قصد داریم طرز تهیه سس پستوی ریحان و اسفناج را به شما آموزش دهیم که بسیار خوشطعم و خوشرنگ است و طعم متفاوتی با هر سس پستویی که تا به حال خوردهاید دارد.
مواد لازم برای تهیه سس پستو:
برگ ریحان سبز و تازه | 2 پیمانه |
اسفناج تازه | 4 پیمانه |
سیر | 2 حبه |
آبلیمو تازه | 1 ق غذاخوری |
پنیر پارمزان | 1/4 پیمانه |
نمک | 1/2 ق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/2 ق چایخوری |
روغن زیتون | 1/3 پیمانه |

طرز تهیه سس پستو:
طرز تهیه سس پستو:
- برای تهیه سس پستوی ریحان و اسفناج ابتدا اسفناج، ریحان، سیر، آبلیمو تازه، پنیر پارمزان، نمک و فلفل را درون غذاساز بریزید.
- حدود 30 ثانیه دستگاه را روشن کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
- در همان حال که دستگاه روشن است، خیلی آرام روغن زیتون را به مواد اضافه کنید.
- دستگاه را تا زمانی که یک سس یکدست و روان به دست آید خاموش نکنید.
- سس پستوی ریحان و اسفناج شما آماده است. میتوانید این سس را درون یک ظرف شیشهای دردار بریزید و تا 2 هفته درون یخچال و برای مدت بیشتری داخل فریزر نگهداری کنید.
- اگر سس روانتر دوست دارید میتوانید مقدار روغن زیتون را بیشتر کنید.
نکته:
- اگر قصد فریزکردن سس پستو را دارید توصیه میشود که به آن پنیر اضافه نکنید. سس بدون پنیر را داخل فریزر قرار دهید و موقع سرو به آن پنیر پارمزان اضافه کرده و سرو کنید.
سس پستو ریحان و اسفناج شما آماده است. شما میتوانید این سس خوشرنگ را همراه با انواع پاستا، مرغ تنوری، ماهی، سبزیجات گریلشده و ... میل کنید. علاوه بر سس پستو انواع مختلفی از سسها وجود دارد که برای غذاهای مختلف میتواند نقش یک طعمدهنده عالی را بازی کند. برای آشنایی با طرز تهیه هر کدام پیشنهاد میکنیم از لینک زیر دیدن کنید.
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
معرفی و آموزش طرز تهیه انواع سس
ترجمه و گردآوری: گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست