جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

کاپ کیک آناناس با تزیین گلدانی



	کاپ کیک آناناس با تزیین گلدانی | وب

در تهیه کاپ‌کیک آناناس با تزیین گلدانی از دارچین و پودر نارگیل استفاده شده است که این دو چاشنی بسته به سلیقه افراد می‌تواند حذف شود. در این آموزش از خامه شیرین‌شده برای تزیین کاپ‌کیک بهره برده‌ایم. نکته‌ای که در رابطه با خامه شیرین‌شده لازم به تذکر است این است که امروزه خامه شیرین‌شده به صورت آماده در بسته‌بندی‌های گوناگون در دسترس عموم قرار گرفته است و زحمت شیرین‌کردن و فرایند طولانی مدت برای انجام این کار را از پیش روی دوست‌داران عرصه شیرینی‌پزی برداشته است. شما می‌توانید با مراجعه به نزدیک‌ترین فروشگاه لوازم قنادی آن را تهیه کنید. توصیه گروه آشپزی وب به شما برای انتخاب خامه‌ قنادی، استفاده از خامه ترکار،خلیفه و یا ممتاز کاله می‌باشد.

مواد لازم جهت تهیه کاپ‌کیک آناناس

آرد

200 گرم

تخم مرغ

3 عدد

بکینگ‌پودر

1/2 قاشق چای‌خوری

نمک

1/4 قاشق چای‌خوری

وانیل

1/4 قاشق چای‌خوری

دارچین

1/2 قاشق چای‌خوری

کره ذوب‌شده

125 گرم

شکر

180 گرم

موز رنده‌شده

1 پیمانه

کمپوت آناناس

1 بسته

گردو برشته و خرد‌کرده

50 گرم

نارگیل

1/2 پیمانه


طرز تهیه کاپ کیک آناناس

  1. ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.
  2. آرد، بکینگ‌پودر ، نمک و دارچین را 3 مرتبه با هم الک کنید. الک کردن آرد باعث می‌شود آرد هوادهی شود و ارتباط مستقیمی با کیفیت کیک خواهد داشت.
  3. کره را بر روی حرارت کتری ذوب کنید و اجازه دهید مجددا خنک شود.
  4. کره ذوب‌شده، وانیل و شکر را با دور متوسط بزنید تا پوک و کرم‌رنگ شود.
  5. تخم مرغ‌ها را با فاصله یک دقیقه به مخلوط کره بیفزایید.
  6. در این مرحله آرد را به مخلوط بالا اضافه نمایید و با دور کند همزن مخلوط نمایید.
  7. موز را از رنده ریز بگذرانید، آناناس‌ها را ریز خرد کنید سپس گردو برشته و خرد‌کرده را همراه با پودر نارگیل در ظرفی جداگانه مخلوط نمایید.
  8. مخلوط موز و آناناس را به آرد و کره اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.
  9. در نهایت قالب مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید و از مواد را در بین کپسول‌ها تقسیم نمایید. توجه داشته باشید که 1/3 از کپسول‌ها خالی باشد.
  10. قالب مافین را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.


مواد لازم جهت تزیین کاپ کیک آناناس به شکل گلدان

خامه شیرین‌شده

300 گرم

اسفنج

ا عدد

خلال دندان

به مقدار لازم

کاغذ رنگی

به میزان لازم


تزیین کاپ کیک آناناس به شکل گلدان

  1. خامه شیرین‌شده قنادی را از یک ساعت قبل درون یخچال قرار دهید تا یخ‌زدایی شود.
  2. بوسیله دور تند همزن، خامه یخ‌زدایی‌ شده را بزنید تا به خوبی فرم بگیرد.
  3. خامه فرم‌گرفته را به قیف با سری شکوفه منتقل نمایید و به صورت دورانی شروع به ایجاد گل روی کاپ‌کیک‌‌ها کنید. سپس در صورت تمایل با مروارید‌های خوراکی و یا ترایفل تزیین نمایید.


	کاپ کیک آناناس با تزیین گلدانی | وب

  1. تکه اسفنجی را به شکل کروی درون گلدان مورد نظر قرار دهید و کاپ‌کیک‌ها را مطابق تصویر بوسیله خلال‌دندان روی گلدان فیکس کنید.


	کاپ کیک آناناس با تزیین گلدانی | وب

  1. در نهایت با کاغذ رنگی فضای خالی بین کاپ‌کیک‌ها را پر کنید.


	کاپ کیک آناناس با تزیین گلدانی | وب


تهیه: مجله اینترنتی وب