سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه کیک لیمو ترش ساده و خوشمزه
گاهی برای تنوع بخشیدن به کیکهای خانگی؛ میتوانید دست به ابتکا زده و به جای استفاده از پودر کاکائو، قهوه و ... که برای همه تکراری شدهاند، از اسانس، آبمیوه یا تکههای میوه مخصوصا مرکبات فصل استفاده کنید. از انواع مرکباتی که میتوان با آنها کیکهای خوشمزه و بسیار خوش عطر تهیه کرد میتوان به لیمو ترش و پرتقال اشاره کرد که این کیکها به هیچ وجه طعم ترشی میوه را ندارند اما در عوض عطر و بویی بی نظیر خواهند داشت.
در ادامه شما را با طرز تهیه کیک لیمو ترش خوشمزه آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه کیک لیمو ترش: آرد 2 پیمانه شکر 1 و 1/4 پیمانه کره 100 گرم تخم مرغ 2 عدد شیر نصف پیمانه آب لیمو ترش تازه 3 ق سوپخوری زست لیمو یا عصاره لیمو 1 ق سوپخوری بیکینگ پودر 1 ق چایخوری جوش شیرین 1/4 ق چایخوری
طرز تهیه کیک لیمو ترش:- برای تهیه کیک لیمویی که جزو کیکهای کرهای به حساب میآید طبق روال همیشگی ابتدا باید فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا حسابی داغ شود.
- کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
- سپس یک قالب 23 سانتی رو با کره یا روغن جامد چرب کرده و آرد پاشی کنیدیا کاغذ روغنی کف آن پهن کنید.
- حالا آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین 2-3 مرتبه الک کنید.
- کره نرمشده را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
- تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید.
- اسانس لیمو یا رنده پوست لیمو را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- در این مرحله آب لیمو ترش را اضافه کنید.
- حالا حدود 1/3 از آرد را نیز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- نصف شیر را هم داخل مواد ریخته و مخلوط کنید.
- دوباره 1/3 از آرد و بعد شیر و در آخر مابقی آرد را اضافه کنیدو فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
- مواد را داخل قالب کیک ریخته و آن را داخل فر قرار دهید.
- حدود 35 تا 40 دقیقه طول میکشد تا کیک لیموی شما بپزد و آماده شود اما حتما قبل از خارج کردن کیک از داخل فر، با یک خلال آن را تست کنید و اگر چیزی به خلال نچسبید، کیک را بیرون بیاورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.
کیک لیمو ترش خوشعطر و خوش طعم شما آماده است. شما میتوانید این کیک را به صورت ساده و یا با تزیین باترکریم سرو نمایید.
چند نکته درباره تهیه کیک لیمو ترش:- در صورت تمایل میتوانید به جای کره از روغن جامد برای تهیه این کیک استفاده کنید که در این صورت، طبق قانون جایگزینی کره و روغن باید از 80 گرم روغن جامد استفاده کنید.
- در مرحله همزدن کره و شکر دقت کنید و به قدری آنها را هم بزنید تا کاملا غلیظ ،سفید و کشدار بشوند. این مورد روی کیفیت نهایی کیک تاثیر زیادی دارد.
- در صورت تمایل به جای جوش شیرین از بیکینگ پودر استفاده کنید که در این صورت نیز باید دو برابر میزان جوش شیرین، از بیکینگ پودر استفاده کنید.
- برای پخت کیک لیمویی هم از لیمو ترش زرد و هم از لیموی سبز شیرازی میتوانید استفاده کنید.
این کیک طعم ترش لیمو را نخواهد داشت و مانند کیک پرتقال، تنها عطر و بوی لیمو را در فضا پخش خواهد کرد. توصیه میکنیم حتما یک بار این کیک را تهیه کنید و از عطر و طعم بینظیر آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی وب
منبع: مامی سایت
آرد | 2 پیمانه |
شکر | 1 و 1/4 پیمانه |
کره | 100 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | نصف پیمانه |
آب لیمو ترش تازه | 3 ق سوپخوری |
زست لیمو یا عصاره لیمو | 1 ق سوپخوری |
بیکینگ پودر | 1 ق چایخوری |
جوش شیرین | 1/4 ق چایخوری |
- برای تهیه کیک لیمویی که جزو کیکهای کرهای به حساب میآید طبق روال همیشگی ابتدا باید فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا حسابی داغ شود.
- کره را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
- سپس یک قالب 23 سانتی رو با کره یا روغن جامد چرب کرده و آرد پاشی کنیدیا کاغذ روغنی کف آن پهن کنید.
- حالا آرد را با بکینگ پودر و جوش شیرین 2-3 مرتبه الک کنید.
- کره نرمشده را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
- تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید.
- اسانس لیمو یا رنده پوست لیمو را نیز اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- در این مرحله آب لیمو ترش را اضافه کنید.
- حالا حدود 1/3 از آرد را نیز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
- نصف شیر را هم داخل مواد ریخته و مخلوط کنید.
- دوباره 1/3 از آرد و بعد شیر و در آخر مابقی آرد را اضافه کنیدو فقط در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
- مواد را داخل قالب کیک ریخته و آن را داخل فر قرار دهید.
- حدود 35 تا 40 دقیقه طول میکشد تا کیک لیموی شما بپزد و آماده شود اما حتما قبل از خارج کردن کیک از داخل فر، با یک خلال آن را تست کنید و اگر چیزی به خلال نچسبید، کیک را بیرون بیاورید و روی پنجره سیمی بگذارید تا خنک شود.
کیک لیمو ترش خوشعطر و خوش طعم شما آماده است. شما میتوانید این کیک را به صورت ساده و یا با تزیین باترکریم سرو نمایید.
چند نکته درباره تهیه کیک لیمو ترش:
- در صورت تمایل میتوانید به جای کره از روغن جامد برای تهیه این کیک استفاده کنید که در این صورت، طبق قانون جایگزینی کره و روغن باید از 80 گرم روغن جامد استفاده کنید.
- در مرحله همزدن کره و شکر دقت کنید و به قدری آنها را هم بزنید تا کاملا غلیظ ،سفید و کشدار بشوند. این مورد روی کیفیت نهایی کیک تاثیر زیادی دارد.
- در صورت تمایل به جای جوش شیرین از بیکینگ پودر استفاده کنید که در این صورت نیز باید دو برابر میزان جوش شیرین، از بیکینگ پودر استفاده کنید.
- برای پخت کیک لیمویی هم از لیمو ترش زرد و هم از لیموی سبز شیرازی میتوانید استفاده کنید.
این کیک طعم ترش لیمو را نخواهد داشت و مانند کیک پرتقال، تنها عطر و بوی لیمو را در فضا پخش خواهد کرد. توصیه میکنیم حتما یک بار این کیک را تهیه کنید و از عطر و طعم بینظیر آن لذت ببرید. نوش جان.
گردآوری: مجله اینترنتی وب
منبع: مامی سایت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست