شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه آش ترش خوشمزه مخصوص سیزده بدر
آش یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیهاست. کمتر کسی را میتوان یافت که به این غذای سنتی و خوشمزه علاقهای نداشته باشد. بسیاری از شهرهای ایران آش مخصوص به خود را دارند که هر کدام اسامی متفاوتی مثل آش رشته ، آش جو پرک ، آش بلغور ، آش دوغ ، آش سماق و... دارد. یکی از آشهای بسیار معروف و خوشمزه که مخصوص شهرهایی همچون ملایر ، همدان ، بروجرد ، نهاوند و همچنین استان زنجان است به آش ترش مشهور است که مزه ملس و خوشایندی هم دارد. این آش طعم بسیار خوبی داشته و در گذشته مرسوم بوده که در این آش از ۴۰ نوع گیاه استفاده میکردهاند و به نوعی این آش خاصیت درمانی نیز داشته است.
خوردن آش در روز سیزدهم فروردین ماه یا همان سیزده بدر از گذشته تا به حال مرسوم بوده است. برای اینکه امسال هم بتوانید یک آش بینظیر با طعمی فوقالعاده و جدید داشته باشید پیشنهاد میکنیم طرز تهیه آن را که بسیار آسان هم هست یاد گرفته و خانواده و دوستانتان را در این روز به یاد ماندنی به این آش خوش طعم مهمان کنید. توجه داشته باشید که این آش علاوه بر خوشمزه بودن از نظر سلامتی هم بسیار مورد توجه است چراکه در آن از رب انار استفاده میشود و پزشکان معتقدند که انار میتواند مقدار اسید چرب موجود در خون را کاهش دهد و از این طریق احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت نوع دوم کاهش مییابد.
خوردن آش در روز سیزدهم فروردین ماه یا همان سیزده بدر از گذشته تا به حال مرسوم بوده است. برای اینکه امسال هم بتوانید یک آش بینظیر با طعمی فوقالعاده و جدید داشته باشید پیشنهاد میکنیم طرز تهیه آن را که بسیار آسان هم هست یاد گرفته و خانواده و دوستانتان را در این روز به یاد ماندنی به این آش خوش طعم مهمان کنید. توجه داشته باشید که این آش علاوه بر خوشمزه بودن از نظر سلامتی هم بسیار مورد توجه است چراکه در آن از رب انار استفاده میشود و پزشکان معتقدند که انار میتواند مقدار اسید چرب موجود در خون را کاهش دهد و از این طریق احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و دیابت نوع دوم کاهش مییابد.
مواد لازم برای تهیه آش ترش:
نخود | نصف پیمانه |
لوبیا چیتی | نصف پیمانه |
عدس | نصف پیمانه |
برنج نیم دانه | 1 پیمانه |
پیاز داغ | به میزان لارم |
سیر داغ | به میزان لازم |
سبزی آش | 500 گرم |
رب انار | 2 ق غذاخوری |
شکر | به میزان لازم |
طرز تهیه آش ترش:
- قبل از هر چیز برای پخت این آش باید از شب قبل حبوبات آن (نخود ، لوبیا چیتی ، عدس) را در ظرفهای جداگانه درون آب خیس کنیم و تا روز بعد چند بار آب آنها را عوض کرده و بگذاریم خوب پخته شوند. زمانی به خوبی پخته میشوند که بتوان آنها را به راحتی با دست له کرد.
- در این مرحله سبزیها را شسته و ریز خرد میکنیم.
- برنج نیم دانه را از قبل خیس میکنیم و در قابلمه با آب میجوشانیم.
- پس از حدود ۱۵ دقیقه که برنج جوش خورد حبوبات را اضافه کرده و سپس سبزی را هم به آن اضافه میکنیم.
- سیرها را به همراه مقداری نمک درون روغن تفت میدهیم تا طلایی شده و تبدیل به سیر داغ شود.
- وقتی آش جا افتاد چند قاشق شکر و مقداری رب انار و نصف سیر داغها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم ۱۵ دقیقه دیگر بپزد سپس آش را درون کاسه میکشیم و با نصف دیگر سیر داغ آن را تزیین میکنیم.
توجه: میزان شکر و رب انار برای آش ترش بستگی به سلیقه و طبع شما دارد و باید تا اندازهای اضافه شود که آش طعم ترش و شیرینی داشته باشد.
مجله اینترنتی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل اصفهان ایران و اسرائیل انفجار استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل آمریکا حسین امیرعبداللهیان ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
طرح نور فراجا وزارت بهداشت سیل تهران هواشناسی قتل قوه قضاییه سیلاب فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی
بنزین قیمت خودرو واردات فرودگاه قیمت طلا بانک مرکزی خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم
تلویزیون سعدی سینمای ایران فیلم احسان علیخانی کتاب موسیقی دفاع مقدس
اینترنت مغز
رژیم صهیونیستی عراق فلسطین غزه جنگ غزه امیرعبداللهیان روسیه سازمان ملل شورای امنیت عملیات وعده صادق اسراییل چین
استقلال فوتبال شمس آذر قزوین پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا تراکتور
هوش مصنوعی گوگل ناسا فناوری سامسونگ تلگرام اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
خواب گیاهان دارویی