پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024


مجله ویستا

بهترین روش دم کردن چای سبز + آموزش چند نوع دمنوش چای سبز


این روزها مصرف چای سبز و همچنین قرص چای سبز رو به افزایش است. برخی افراد تنها به هدف لاغری و برخی دیگر به قصد بهره‌مندشدن از خیل عظیم خواص چای سبز، آن را مصرف می‌کنند.  مصرف چای سبز به هر دلیلی که باشد باب میل بسیاری از افراد نبوده و طعم خاص آن، مصرف‌کنندگان را وادار به ترکیب‌کردن این نوشیدنی پرخاصیت با موادی دیگر و طعم‌دار کردن‌آن می‌کند؛ بلکه نوشیدن آن آسان‌تر و دلپذیرتر شود.
بسیاری از محققان و متخصصان تغذیه معتقدند که چای سبز جایگزین مناسبی برای چای سیاه است. برای آشنایی بیشتر با چای سبز و مطلب مربوط به خواص چای سبز را مطالعه نمائید. در اینجا اما قصد داریم روش صحیح دم‌کردن چای سبز و طرز تهیه چند نوع دمنوش چای سبز را به شما آموزش دهیم.


	بهترین روش دم کردن چای سبز + آموزش چند نوع دمنوش چای سبز | وب


طرز تهیه چای سبز و بهترین روش دم‌کردن چای سبز:

  1. برای تازه و معطرماندن چای سبز بهتر است آن را در ظرفی تیره بریزید و در محلی تاریک و به دور از نور و رطوبت نگهداری کنید. 
  2. برای هر نفر 1 قاشق مرباخوری چای سبز را در قوری ریخته و به ازای هر یک قاشق، 1 لیوان آب داغ با دمای 80 تا 85 درجه به آن اضافه کنید.
  3. درب قوری را به مدت 7 تا 8 دقیقه بگذارید. سپس آن را بنوشید. چای سبز مانند چای سیاه نیازی به دم‌کردن روی حرارت ندارد.
نکته: اگر چای سبز را داغ می‌نوشید، قبل از دم‌کردن، گیاهان مورد علاقه خود مثل زنجبیل، نعنا یا بابونه را به آن اضافه کنید. اگر چای سرد را با یخ دوست دارید، بگذارید چای به مدت ۳۰ دقیقه در دمای اتاق سرد شود و سپس، آن را به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید.


مواد لازم برای تهیه دمنوش پرتقال و لیمو با چای سبز:

پوست لیمو1 ق غذاخوری
پوست پرتقال1 ق غذاخوری
چای سبز1 ق غذاخوری
آویشن خشک 1 ق چای‌خوری
آب‌جوش1 لیوان

طرز تهیه دمنوش پرتقال و لیمو با چای سبز:

  1. پوست لیمو، پرتقال، چای سبز و آویشن را درون صافی قوری بریزید.
  2. به اندازه یک فنجان آب‌جوش روی آن‌ها بریزید و اجازه دهید به مدت حداقل 5 دقیقه خوب دم بکشد.
  3.  در آخر، آن را درون لیوان بریزید و آب‌جوش نیز به آن اضافه کنید.
نکته: این نوشیدنی حتماً باید در یک ظرف دربسته مثل قوری دم بکشد، در غیر این صورت رنگ و عطر مناسبی نخواهد داشت.



مواد لازم برای تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع:

چای سبز1 ق غذاخوری
ریشه زنجبیلبه میزان لازم
نعناع تازه یا خشکچند برگ یا 1 ق غ
آب جوش1 لیوان

چای سبز و نعناع دم‌نوشی هضم‌کننده و محبوب در مراکش است. طعم تلخ چای سبز با اضافه‌کردن کمی عسل، بهتر می‌شود. این دم‌نوش نشاط‌آور را می‌توانید به صورت سرد هم مصرف کنید.

طرز تهیه چای سبز با زنجبیل و نعناع:

  1. ریشه زنجبیل، برگ نعناع یا نعناع خشک و چای سبز را داخل قوری بریزید.
  2. 1 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید.
  3. بعد از حدود 5 دقیقه دم‌نوش چای سبز و زنجبیل و نعناع شما آماده است.



	بهترین روش دم کردن چای سبز + آموزش چند نوع دمنوش چای سبز | وب


مواد لازم برای تهیه چای سبز با دارچین:

چای سبز1 ق غذاخوری
چوب دارچین یا پودر دارچینبه میزان دل‌خواه
آب جوش1 لیوان

طرز تهیه چای سبز با دارچین:

  1. چای سبز و چوب دارچین را داخل قوری بریزید.
  2. یک تا 2 لیوان آب‌جوش روی آن‌ها ریخته و حدود 5 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد.

چند ترکیب پیشنهادی برای طعم‌دار کردن چای سبز و تهیه چای سبز خوشمزه:

  • چای سبز، چای سیلان، انبه و گل همیشه بهار
  • چای سبز همراه با نعناع
  • چای سبز با گلبرگ های رز
  • چای سبز با چای سفید و تکه‌های هلو
  • چای سبز و تمشک
  • چای سبز همراه با نعناع و بابونه
  • چای سبز با نعناع و طالبی
نکته: 
افرادی که به نوشیدن دمنوش گیاهی چای سبز یا دیگر فرآورده‌های این گیاه عادت دارند و برای بهره‌مندی از خواص درمانی این گیاه دارویی به منظور پیش‌گیری از اضافه‌وزن، روزانه از این گیاه مصرف می‌کنند ممکن است در صورت عدم مصرف چای سبز  با عوارضی مانند سردرد، عصبانیت یا افزایش میزان تحریک‌ پذیری روبه‌رو شوند، بنابراین توصیه شده که برای مصرف هدفمند از این گیاه دارویی، با قصد درمان  با پزشک یا متخصص طب‌ سنتی مشورت کنید. علاوه‌براین، تجویز این گیاه به هرصورتی برای خانم‌های باردار، مادران شیرده و کودکان و نوجوانان پیش از سن بلوغ توصیه نشده است.


گروه آشپزی وب