یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا


تقریبا همه می‌گویند که آشپزی یک کار هنری است. به همین دلیل است که نه تنها استعداد شما در پخت و پز مهم است، بلکه رعایت مجموعه‌ای از قوانین آشپزی نیز مهم است. علاوه بر این، پخت و پز اسرار مخصوص خود را دارد که سرآشپز‌ها از یک نسل به نسل بعد منتقل می‌کنند.

ستاره چندین ترفند آشپزی کمتر شناخته شده را به شما می‌آموزد که با استفاده از آن‌ها غذا‌های شما خوشمزه‌تر از بهترین آشپزخانه‌های دنیا خواهد شد.
 

۱- سیب زمینی سرخ کرده را ترد کنید


۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
اگر ابتدا سیب زمینی‌ها را در یک دستمال کاغذی قرار دهید و یا آنها را مدتی در مایکروویو بگذارید و سپس آن را سرخ کنید، سیب زمینی‌های سرخ شده خوشمزه و ترد خواهد بود.


۲- کاهش تندی فلفل چیلی


۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
فلفل چیلی را دوست دارید، اما می خواهید تندی آن کمتر باشد؟ برای اینکه تندی آن کمتر باشد تنها دانه ها و رگه های داخل فلفل را جدا کنید و آن را در آب سرد شستشو دهید. تندی آن از بین خواهد رفت، اما طعم آن همیشگی خواهد بود.


۳- روش تازه نگه داشتن نان


۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
اگر یک عدد سیب را در جعبه نان بگذارید، نان مدت طولانی‌تری تازه می‌ماند.


۴- چگونه استیک گوشت گاو خوشمزه درست کنیم؟

 
۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
اگر هدف شما این است که یک استیک گوشت ترد و لطیف و غیرمتعارف تهیه کنید، گوشت گاو را قبل از پخت در سس مایونز قرار دهید تا آن را نرم تر کنید.


۵- چگونه بفهمیم روغن به اندازه کافی داغ است؟

 
۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
برای بررسی اینکه آیا روغن سرخ کردنی به اندازه کافی گرم شده است یا نه می‌توانید از یک قاشق چوبی استفاده کنید. اگر را در اطراف قاشق چوبی حباب مشاهده کنید، بدان معنی است که زمان شروع آشپزی است.


۶- آماده کردن خمیر شیرینی پزی


۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
راز اینکه خمیر مناسب و کامل برای شیرینی پزی آماده کنید این است که وزن آرد باید با وزن شکر برابر باشد و وزن تخم مرغ باید با وزن کره برابر باشد.


۷- یک جایگزین مناسب برای مایونز


۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
اگر متوجه شدید که سس مایونز ندارید نگران نشوید، اگر خامه ترش در یخچال وجود دارد، می‌توانید سس مایونز را این گونه درست کنید: فقط کافی است خامه ترش را با زرده تخم مرغ و یک قاشق مرباخوری خردل مخلوط کنید.


۸- روش نگهداری از سبزیجات


۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
برای نگهداری طولانی مدت از سبزیجات مثل کرفس و کلم بروکلی باید آنها را در فویل قرار دهید.


۹- چگونه استیک عالی درست کنیم؟

 
۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
هر آشپز روش خاص خود را برای آماده سازی استیک دارد. اما همه آنها با یک نکته موافق هستند: ماهی تابه باید بسیار گرم شده باشد طوری که انگار درحال سیگار کشیدن است.


۱۰- چگونه چاقو مناسب برای برش آماده کنیم؟

 
۱۰ ترفند آشپزی از سر آشپز‌های برجسته دنیا | وب

 
برای اطمینان از اینکه دسته ی چاقو هنگام برش در دستتان لیز نمی‌خورد، می‌توانید به سادگی چندین نوار لاستیکی روی دسته چاقو ببندید.


اگر از این مطلب استفاده کردید پیشنهاد وب به شما بازدید از مطلب  14 ترفند آشپزی که سرآشپزها به شما نمی گویند! می‌باشد.


 

برگرفته از: brightside

گروه آشپزی وب