جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه دسر توت فرنگی با بیسکوییت اوریو (پارفه توت فرنگی)


توت‌فرنگی یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفداراترین میوه‌های دنیاست و هرکسی، اگر به آن حساسیت نداشته باشد، حتما دوستش خواهد داشت. با توت‌فرنگی می‌توان انواع دسرها از پاناکوتای توت‌ فرنگی و پارفه گرفته تا کیک و چیزکیک و شربت و مربای توت فرنگی و ... را تهیه کرد.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه یکی از ساده‌ترین انواع دسر توت فرنگی را به شما آموزش دهیم که پارفه توت فرنگی یا دسر توت فرنگی با بیسکوییت اوریو نام دارد. این دسر یا پارفه در کم‌تر از 10 دقیقه حاضر شده و طعم بی‌نظیری دارد و یکی از بهترین گزینه‌‌ها برای پذیرایی از مهمانان ناخوانده و یا یک وعده عصرانه ساده و خوشمزه محسوب شود. قبل از آموزش تهیه دسر توت فرنگی، درباره پارفه و انواع آن توضیح مختصری خواهیم داد. 

پارافه چیست:

پارفه یا پارفِی نوعی دسر سرد است که در فرانسه، با استفاده از خامه، تخم مرغ و شیره شکر و در آمریکا با لایه‌هایی چون خامه، بستنی، ژله، گرانولا، انواع آجیل‌، ماست، شربت، میوه تازه و ... تهیه می‌شود. پارافه‌ یا پارفه‌ها جزو دسرهای فوری به شمار می‌روند و البته، پارفه‌ای که امروزه مرسوم است تا این حد سنگین و پر و پیمان نیست و از مواد اولیه کم‌تری تشکیل می‌شود.


	طرز تهیه دسر توت فرنگی با بیسکوییت اوریو (پارفه توت فرنگی) | وب

مواد لازم برای دسر توت فرنگی با بیسکوییت اوریو(پارفه توت فرنگی):

توت فرنگی تازه2    فنجان
خامه فرم‌گرفته یا باتر کریم1/2 فنجان
بیسکوییت اوریو8 عدد

طرز تهیه دسر توت فرنگی با بیسکوییت اوریو (پارفه توت فرنگی):

  1. برای تهیه دسر یا پارفه توت فرنگی، ابتدا باید ظرف سرو دسر را انتخاب کنید زیرا این دسر، در همان ظرفی که تهیه می‌شود سرو میظ شود. 
  2. توت فرنگی‌ها را به قطعات متوسط خرد کنید.
  3. بیسکوییت‌ اوریو را نیز به تکه‌های کوچک خرد کنید.
  4. حالا کف ظرف مورد نظر (بهتر است یک جام یا لیوان بلند باشد)، یک ردیف توت‌فرنگی خردشده و روی آن یک لایه خامه فرم‌گرفته یا باتر کریم و روی خامه، بیسکوییت خردشده بریزید. 
  5. این کار را دو مرتبه تکرار کنید به طوری‌که لایه آخر، تکه‌های بیسکوییت باشد و تمام!


	طرز تهیه دسر توت فرنگی با بیسکوییت اوریو (پارفه توت فرنگی) | وب

به همین سادگی و با همین سرعت، یک دسر توت فرنگی ساده و خوشمزه خواهید داشت که مورد پسند کوچک و بزرگ قرار خواهد گرفت و فراموش نکنید که قرار نیست همیشه درست‌کردن یک دسر خوشمزه چند ساعت از وقت شما را بگیرد. مهم طعم و نتیجه کار است.


گردآوری: گروه آشپزی وب