سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا
مسواک و تلخی دهان
![مسواک و تلخی دهان](/web/imgs/16/18/x7rq21.jpeg)
علت تلخی مزه خوراکیها پس از مسواک زدن، سالهاست موضوع بسیاری از تحقیقات و مقالات بوده است. عامل این پدیده، ماده شویندهای است که در خمیردندان به کار میرود. این ماده که معمولاً «سدیم لوریل سولفات» است، نوعی شامپو است که تنها وظیفه آن در خمیر دندان، ایجاد کف سفید رنگ معمول است.
در دهان، مولکولهای شوینده با لایه فسفولیپیدی غدد چشایی ترکیب میشوند و گیرندههای مزه شیرین زبان را از کار میاندازند.گیرندههای تلخی نیز به همین ترتیب تحت تاثیر قرار میگیرند، اما به دلایل بیوشیمیایی، به جای بسته شدن، تغییر سلیقه میدهند و به غذاهای ترش حساس میشوند. نتیجه این فرآیند این است که دستکم به مدت یک ساعت (زمان دوام پیوندها) مزه شیرین و ترش به صورت تلخی احساس میشود که البته خوشایند نیست.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
ویدیوهای آموزشی هفتم
مسعود پزشکیان ایران دولت دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم رهبر انقلاب مجلس محمدجواد ظریف انتخابات رئیس جمهور
قتل هواشناسی بازنشستگان تهران قوه قضاییه شهرداری تهران شورای شهر تهران سازمان هواشناسی علیرضا زاکانی سیاست اربعین پلیس
چین خودرو واردات خودرو قیمت خودرو قیمت دلار حقوق بازنشستگان بازار خودرو ایران خودرو سایپا قیمت طلا برق مالیات
سعید راد ماه محرم سینمای ایران سینما فضای مجازی دفاع مقدس عاشورا بازیگر تلویزیون کربلا محرم
دانشگاه فناوری دانش بنیان حوزه علمیه شرکت دانش بنیان دانشگاه تهران سازمان امور دانشجویان وزارت ارتباطات
رژیم صهیونیستی جو بایدن کامالا هریس دونالد ترامپ غزه فلسطین یمن اسرائیل آمریکا روسیه ترامپ جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات لیگ برتر المپیک 2024 پاریس سپاهان لیگ برتر ایران باشگاه استقلال المپیک
فیلترینگ همستر کامبت سامسونگ ایلان ماسک سرعت اینترنت آیفون مایکروسافت گوگل تلفن همراه
رژیم غذایی سرطان دیابت فشار خون بارداری ویتامین مغز استرس سازمان نظام پزشکی