یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

نان تست فرانسوی پر شده با کرنبری و پنیر خامه ای


نان تست فرانسوی پر شده با کرنبری و پنیر خامه ای

یک تابه را روی شعله ی متوسط گرم کنید. تخم مرغ، شیر، وانیل و آب و عصاره ی پوست پرتقال را در یک ظرف کم عمق با هم بزنید.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مدت انتظار: ۳۰ دقیقه

مجموعاً: ۴۵ دقیقه

مواد اولیه :

برای ۴ نفر

نان فرانسوی ۸ تکه

تخم مرغ [تخم مرغ] ۴ عدد

شیر [شیر] نصف فنجان

وانیل ۱ قاشق چایخوری

پوست پرتقال عصاره پوست ۱ پرنقال

کره به اندازه ی چرب کردن تابه

پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم (در دمای اتاق)

پودر شکر ۴ قاشق سوپخوری

سس کرنبری ۴ قاشق سوپخوری

۱. یک تابه را روی شعله ی متوسط گرم کنید. تخم مرغ، شیر، وانیل و آب و عصاره ی پوست پرتقال را در یک ظرف کم عمق با هم بزنید.

۲. کف تابه را با روغن چرب کنید. یک تکه تست فرانسوی را بردارید و دو طرف آن را با مخلوط تخم مرغ بپوشانید و مستقیماً داخل تابه ی داغ قرار دهید. همین کار را برای تکه های دیگر نیز انجام دهید.

۳. هر طرف تست فرانسوی را ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا کاملاً بپزد و قهوه ای طلایی شود.

۴. در این مدت پنیر خامه ای و پودر شکر را با هم بزنید و سس کرنبری را با احتیاط به آن اضافه کنید.

۵. برای چیدن نان، یک تکه تست فرانسوی داغ را بردارید و یک لایه از مخلوط کرنبری را داخل آن بمالید و روی آن یک تکه نان دیگر قرار دهید. تست فرانسوی پر شده را با احتیاط از قطر ببرید و روی بشقاب سرو بگذارید. مایه ی درون آن ممکن است بیرون بزند. روی تست ها پودر شکر بریزید و با کره و شربت افرا سرو کنید.

طرز تهیه سس کرنبری

آماده سازی: ۵ دقیقه

مدت انتظار: ۲ ساعت

مجموعاً: ۲ ساعت و ۵ دقیقه

مواد اولیه :

کرنبری ۷۵۰ گرم

مویز قرمز ۷۵۰ گرم (ژلاتین مویز)

شکر سفید ۱ فنجان

شکر قهوه ای ۱ فنجان

آب پرتقال ۲ فنجان (یخ زده، غلیظ)

عسل ۱ فنجان

۱. همه ی مواد را در یک قابلمه بزرگ مخلوط کنید.

۲. قابلمه را روی شعله بگذارید تا به جوش بیاید. بگذارید آرام جوش بخورد تا پوست کرنبری ها باز شود.

۳. قبل از سرو کردن بگذارید کاملاً خنک شود.