یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
همه چیز درباره رتبه الکسا + راه های افزایش رتبه الکسا
رتبه الکسا چیست؟
رتبه الکسا عددی است که این سایت برای رنک سایت شما نشان میدهد که بر اساس ترافیک، نمایش سایت شما در نتایج جستجو و سنجش میزان محبوبیت سایت شما توسط این سایت تخمین زده شده است. هر چه این عدد کمتر باشد، نشان از پرترافیک بودن و مقبولتر بودن سایت شما نزد بینندگان است.
تقلب در رتبه الکسا
با توجه به این که در ایران بسیاری از مدیران سایتها برای تبلیغ محصولات و وبسایت خود از رتبه و آمار الکسا برای انتخاب وبسایت تبلیغ کننده استفاده میکنند، از چند سال گذشته روشهایی برای افزایش دروغین رتبه الکسا به وجود آمده است. روش پاپ آپ هرچند از رتبه سایت مبدأ میکاهد، اما رتبه سایت تبلیغ شده را به شکل کاذب بهبود میبخشد. در واقع باید به موارد دیگری جر رتبه الکسا نیز مانند مدت زمان حضور کاربران اینترنتی در سایت توجه کرد. (آموزش افزایش رتبه الکسا و بازدیدکنندگان سایت).
همانطور که میدانید رتبه بندی صفحات وب قبلا توسط گوگل و ابزار page rank آغاز شد که برای رتبه بندی سایتها و وبلاگها و حتی صفحات مختلف هر پایگاه اینترنتی، امتیازی بین ۰ تا ۱۰ داده میشد. سایتهای با رنک بالاتر از مزایایی در موتور جستجوی گوگل برخوردار هستند و به نوعی اعتبار یک سایت یا وبلاگ بسته به رتبه آن است.
چند سالی است که سایت alexa.com اقدام به انتشار آمار و ارقامی برای رتبه بندی سایتها و اخیرا برای وبلاگها نموده که قابلیت نمایش رتبه سایت یا وبلاگ شما را در بین کل سایتهای موجود در اینترنت و یا در بین سایتهای یک کشور را دارا میباشد. الکسا طی فعالیتهای خود توانسته جایگاه مناسبی برای رتبه بندی پایگاههای اینترنتی اخذ و آمار قابل اعتمادی را ارائه دهد که کاربران معمولا برای نشان دادن اعتبار سایت خود، از آمار الکسا استفاده میکنند.
آنچه مسلم است، اطلاعات ارائه شده در الکسا برای رتبه بندی، ۱۰۰درصد دقیق نیست اما این آمار یکی از معتبرترین رتبهبندیها را در دنیای مجازی به خود اختصاص داده است. روند رتبهبندی سایتها در الکسا بیشتر بر اساس میزان بازدید هر سایت و میزان دسترسی کاربران اینترنت در بازه زمانی یک روزه به سایت شماست. به طور مثال سایت گوگل با توجه به آمار بازدید بسیار بالایی که دارد رتبه ۱ الکسا را به خود اختصاص داده است.
الکسا چه اطلاعاتی از سایتها به ما میدهد؟
برای اینکه از اطلاعات و رتبه سایت خود در الکسا مطلع شوید کافیست به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://www.alexa.com/siteinfo
بعد از رفتن به آدرس فوق در محل مربوط به جستجو، نام سایت یا وبلاگ خود را درج کنید تا چنانچه الکسا رتبهای به آن اختصاص داده، نمایش داده شود.
در صفحه مربوطه، رتبه جهانی سایت شما و رتبه کشوری و نیز تعداد لینکهای سایت شما در بین سایتهای دیگر قابل مشاهده میباشد. در بخش دیگری نیز آمارها و نمودارهای خاصی وجود دارد که از میزان بازدید در بازههای زمانی متفاوت و پارامترهای دیگری با قابلیت مقایسه این آمار با سایتهای دیگر خبر میدهد.
رتبه جهانی سایت چیست؟
بر اساس میزان دسترسی کاربران دنیای مجازی در بازه زمانی یک روزه، به سایت یا وبلاگ شما، رتبه جهانی به شما تعلق میگیرد.
رتبه کشوری سایت چیست؟
بر اساس میزان دسترسی کاربران دنیای مجازی در بازه زمانی یک روزه، از کشوری که بیشترین بازدید کننده را داشتهاید (برای سایتهای ایرانی، مسلما کاربران ایرانی بیشترین ترافیک را روی سایتها خواهند داشت) رتبه کشوری به شما تعلق میگیرد.
تعداد لینکها و تاثیر آنها در رتبه الکسا
تعداد لینکهای سایت شما در سایتها و صفحات مختلف محاسبه میشود. (با تبادل لینک میتوانید این عدد را بالا ببرید). زمان به روز رسانی رتبهبندی الکسا معمولا روزانه است. همچنین آمار مربوط به تعداد لینک ها را معمولا هر ۱۵ روز یکبار، به روز میکند.
امروزه آمار الکسا به نوعی نمایش دهنده آمار دسترسی کاربران به سایتها تلقی شده و معمولا این رتبهبندی برای جذب تبلیغات هم کاربرد زیادی پیدا کرده است. پس کوشا باشید تا با افزایش بازدیدکنندگان سایت یا وبلاگ خود به بهبود رتبه الکسا نیز کمک کنید. قابل ذکر است که الکسا آماری مربوط به برترین سایتها برای هر کشور خاص را نیز منتشر میکند. مثلا برترین سایتهای کشور ایران بر اساس رتبهبندی الکسا در آدرس زیر قابل مشاهده است.
http://www.alexa.com/topsites/countries/IR
پرسشهای رایج درباره رتبه الکسا
چرا برخی وبلاگها هنوز قابلیت رتبهبندی الکسا ندارند؟
قبلا امکان نمایش رتبهبندی فقط برای سایتها در alexa وجود داشت. اما اکنون کاربران در سیستمهای وبلاگ همچون (بلاگفا–میهن بلاگ–رز بلاگ–وی سی پیوبلاگ وب) نیز میتوانند رتبه وبلاگ خود را مشاهده کنند. بقیه وبلاگهای سایر سرویس دهندگان هنوز امکان رتبه بندی ندارند که به زودی الکسا این امکان را میسر خواهد کرد.
چرا برخی سایتها هنوز رتبه جهانی یا کشوری ندارند؟
ابتدا حتما از ثبت بودن دامنه سایت یا وبلاگ خود در موتورهای جستجو مطمئن شوید. الکسا پس از ثبت شدن سایت شما در موتورهای جستجو شما را شناسایی و در لیست رتبهبندی قرار میدهد.
چرا برخی سایتها با داشتن رتبه جهانی، رتبه کشوری ندارند؟
برخی سایتها آمار بازدید بسیار پایینی دارند و امکان رتبهبندی کشوری برای آنها ممکن نیست. همچنین گاهی اختلالات الکسا برای سایتهای با آمار بازدید کم باعث این موضوع شده که پس از مدتی رتبه کشوری هم فعال میشود.
روشهایی برای افزایش رتبه الکسا
یکی از مهمترین گزارشات الکسا مربوط به فرار بازدیدکننده پس از مشاهده صفحه اول یا ترک سایت توسط بازدیدکننده پس از جستجو در موتور جستجو و کلیک روی لینک سایت میباشد. وبسایت شما دقیقا مانند یک شرکت یا یک فروشگاه میتواند نوع مشتری خود را جذب کند. یک فروشگاه شیک در نقطهای از شهر که اجناس برند و اصطلاحا با کیفیت میفروشد و قیمتهای بالایی دارد، با فروشگاهی که در منطقهای از شهر است که اجناس را با یک بیستم قیمت و کم کیفیت ارائه میکند، هر کدام مشتری خود را پس از مدتی جذب میکنند.
با ذکر این مثال عملا میتوانید با مشورت با یک بازاریاب کسب و کارهای الکترونیک مشورت کنید تا دلایل ترک صفحه توسط برخی از مشتریان را برای شما بصورت یک گزارش کامل تحویل دهد.
در اینجا شیوههایی که شما میتوانید برای بالا بردن الکسا رنک خود استفاده کنید، ذکر شده است. بسیاری از این موارد از تجربیات وبمسترهایی است که نتایج مثبتی در رتبه بندی الکسا داشته اند. برخی دیگر از موارد از منابع و مقالات منتشر شده گرفته شده است.
برای افزایش رتبه الکسا، به جای تمرکز بر روی شیوههای مصنوعی افزایش رتبه الکسا بر روی توسعه و افزایش کیفیت محتوا تمرکز کنید که این موضوع علت اصلی جذب بازدید کننده است.
5. یکی از مهمترین گزارشات الکسا مربوط به فرار بازدیدکننده پس از مشاهده صفحه اول یا ترک سایت توسط بازدیدکننده پس از جستجو در موتور جستجو و کلیک روی لینک سایت میباشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست