دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

کیک پودینگ توت برای افراد دیابتی!!


این کیک خوشمزه رو حتما امتحان کنید. این کیک هم برای افراد دیابتی دستور پخت دارد و هم برای افراد معمولی.

همزمان با پختن کیک، توت‌های روی آن پف می‌کنند و آب توت‌ها روی کیک پخش می‌شود و شیرینی خوشایندی تولید می‌کنند.

کالری : 141 در هر کیک

کاربها : 25 گرم در هر کیک

مواد مغذی در هر وعده

* هر وعده : 6 عدد کیک کوچک

* کالری : 141

* مجموع چربی‌ها : 2 گرم

* چربی اشباع : 1 گرم

* کلسترول : 71 میلی گرم

* سدیم : 86 میلی گرم

* کربوهیدرات : 26 گرم

* فیبر : 3 گرم

* پروتئین : 5 گرم

* میوه : 5 ( de )

* سایر هیدرو کربو هیدرات‌ها : 1.5 (de )

مواد جایگزین برای افراد دیابتی

اسپری ضد چسبندگی

تخم مرغ

2

فنجان شکر

¼

قاشق چایخوری وانیل

1

نمک

کمی

فنجان شیر کم چرب

1

فنجان آرد سفید

½

قاشق چایخوری بیکینگ پودر

½

فنجان انواع توت‌های تازه ( مثل تمشک، قره قاط و/یا توت فرنگی)

3

1- فر را از قبل روشن کرده و روی درجه حرارت 400 درجۀ فارنهایت تنظیم کنید. 6 قالب کوچک 200 گرمی آماده کنید و کف آنها را اسپری ضد چسبندگی بپاشید. این قالبها را در سینی فر به ابعاد 15X 10 با ارتفاع 5 سانتی متر بچینید و کنار بگذارید. در یک کاسۀ متوسط، تخم مرغ‌ها، شکر، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید تا کف کند. شیر را کم کم به آن اضافه کنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری صاف و یکنواخت بدست آید.

2- توتها را روی خمیری که در قالب ریخته‌اید تقسیم کنید و بچینید. کره را روی توتها بریزید (لازم نیست کره کل سطح توتها را بپوشاند). حال قالبها را در فر بگذارید و 20 دقیقه منتظر شوید تا رنگ آن قهوه‌ای طلایی شود. این کیک‌ها را گرم سرو کنید. اگر مایل بودید می‌توانید روی هر کیک کمی پودر شکر بپاشید. این میزان خمیر 6 عدد کیک کوچک به شما خواهد داد.


تهیه و ترجمه: گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
مطالب پیشنهادی:
کیک هویجی پرگردو برای افراد دیابتی !
شیرینی کره‌ای برای افراد دیابتی!!
پیتزای مرغ و ذرت به روش ایتالیایی
خورش ماست (سبک هندی)
سوپ ایتالیایی سبزیجات