جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
لازانیای اسفناج، غذایی برای مقابله با سرطانپوست
فر را از قبل روی 375 درجه فارنهایت تنظیم كنید. یك ظرف را پر از آب كنید و بگذارید تا بجوشد. در همین هنگام پنیر را درون یك ظرف بریزید
پنیر كمچرب (رنده شده): یك و یك دوم قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی: 2 عدد
اسفناج (خردشده): 3 قاشق غذاخوری
لازانیا: به تعداد لازم
پنیر پارمزان (رندهشده): یك قاشق غذاخوری
پودر نان (آرد سوخاری): یك قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
نمكوفلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
فر را از قبل روی 375 درجه فارنهایت تنظیم كنید. یك ظرف را پر از آب كنید و بگذارید تا بجوشد. در همین هنگام پنیر را درون یك ظرف بریزید. سپس گوجهفرنگی را داخل خردكن ریخته تا كاملا پوره شود. سپس یك قاشق غذاخوری آن را به پنیر اضافه كنید. حالا اسفناج را درون آن بریزید. نمك و فلفل بزنید و كنار بگذارید. وقتی آبجوش آمد. هر تعداد لازانیا كه ته ظرف را میپوشاند درون آبجوش بگذارید به اندازه 3 ـ 2 دقیقه در آب بماند تا نرم شود. سپس از آب بیرون بیاورد و با یك پارچه تمیز خشك كنید. ته ظرف خود را چرب كنید و ورقههای لازانیا را در آن بچینید. روی لازانیا یك لایه گوجهفرنگی بمالید. سپس روی آن مخلوط پنیر بریزید. با پشت قاشق مواد را كامل پخش كنید. بعد روی آن كمی گوجهفرنگی و پنیر بریزید. به همین ترتیب این لایه را برای 2 بار دیگر تكرار كنید. آخرین لایهای كه میریزید. سسگوجه و پارمزان باشد. حالا دوباره به تعداد لازم لازانیا داخل آب گذاشته و روی مواد بگذارید. كمی سسگوجه، پارمزان، پودرنان و روغن زیتون را با هم مخلوط كنید و روی لازانیا بریزید. سپس روی ظرف را با فویل بپوشانید و درون فر بگذارید و 30 دقیقه صبر كنید تا بپزد. اگر میخواهید روی آن طلایی شود، فویل را از روی آن بردارید و برای یك دقیقه دیگر دوباره درون فر بگذارید.
هر پیمانه اسفناج خام (30 گرم) حاوی 7 كالری و هر پیمانه اسفناج پخته شده (180 گرم) دارای 41 كالری است. محققان حداقل 13 تركیبات فلاوونید مختلف در اسفناج یافتهاند كه به عنوان آنتیاكسیدان و ضد سرطان عمل میكند. دیده شده است كه این آنتیاكسیدانها در كاهش خطر ابتلا به سرطان معده و پوست موثرند. كاروتنوئیدی كه در اسفناج یافت میشود و نئوزانتین نام دارد، موجب از بین رفتن سلولهای سرطانی پروستات میشود.
اسفناج برای افرادی كه بیماری قلبی دارند نیز مفید است؛ چراكه منبع خوبی از ویتامینهای A و C است. این دو ویتامین از اكسید شدن كلسترول جلوگیری میكنند. كلسترول اكسیده به دیواره عروق میچسبد و موجب تنگی عروق میشود و خطر سكتههای قلبی و مغزی را افزایش میدهد. فولات موجود در اسفناج (هوموسیتئین) را كه موجب سكتههای قلبی و مغزی میشود خنثی میكند و منیزیم موجود در آن موجب كاهش فشار خون و پیشگیری از بیماریهای قلبی میشود.
در خرید اسفناج آنهایی را انتخاب كنید كه برگهای سبز تیره دارند و زرد نشدهاند. برگها باید تازه و سفت باشند. اسفناج را در كیسه فریزر میتوانید تا 5 روز در یخچال نگهداری كنید. قبل از نگهداری اسفناج را نشویید؛ زیرا این كار باعث زود خراب شدن آن میشود. از نگهداری اسفناج پخته شده خودداری كنید.
گردآوری:گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:hamshahrionline.ir - لادن هومند
مطالب پیشنهادی:
بورانی بادمجان، غذایی سالم با كالری پایین
پیتزای ماكارونی با سبزیجات
نکاتی برای تهیه سوپها
لازانیای لقمهای
آش كرفس؛ غذایی برای حفظ سلامت قلب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست