شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

خورش مرغ با انار | طرز تهیه خورش مرغ با انار و سیر


مواد لازم:

 پودر موسیر:یک قاشق مرباخوری 

پودر سیر:یک قاشق مرباخوری 

سیر:5حبه (بزرگ) 

نمک:به میزان لازم 

انار:2 پیمانه (دان شده) 

رب انار:نصف پیمانه 

مرغ:یک کیلو 

پیاز:یک عدد (ریز) 

روغن کنجد:4 قاشق سوپ خوری 

زعفران:یک قاشق مرباخوری (اختیاری)

 
خورش مرغ با انار | طرز تهیه خورش مرغ با انار و سیر

طرز تهیه:

 ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.

 پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .

 شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد.

 نکات مهم :

 اگر از رب انار آماده استفاده می کنید میزان آن را 2 برابر کنید.

 بهتر است از رب انار ترش استفاده کنید.

 در صورت تمایل به جای روغن کنجد از روغن زیتون یا روغن مایع استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ با انار و سیر

خورش مرغ با انار و سیر جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
خورش مرغ با انار و سیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

خورش مرغ با انار ، طرز تهیه خورش مرغ با انار و سیر