پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
دستور تهیه سس تارتار
از سس تارتار میتوان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگتهای مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.
از سس تارتار میتوان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگتهای مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.
مواد لازم:
خیار شور: 100 گرم
آب لیموی تازه: یك قاشق غذاخوری
سس مایونز: 500 گرم
پیازچه: 50 گرم
تخممرغ آبپز: یك عدد
سیر: یك حبه
جعفری: 2 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
• خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید.
• پیازچه را ساطوری خرد كنید.
• تخممرغ را رنده كنید (استفاده از تخممرغ، اختیاری است).
• همه مواد را با هم مخلوط كنید.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : hamshahrionline.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست